comScore

Chelsea Chelsea

Eto'o geri mi dönüyor?

19 Şubat 2014, Çarşamba 12:26

Bu sezon Chelsea'ye transfer olan Samuel Eto'o için Anzhi hocasından flaş bir açıklama geldi!

FutbolArena | Bu sezonun başlarında bütçeyi küçültme kararı alarak birer birer yıldızlarını elinden çıkaran Anzhi'nin en önemli kaybı da Samuel Eto'o olmuştu. Chelsea'ye transfer olan Kamerunlu golcü her fırsatta Anzhi'deki geçirdiği günleri hiç unutmayacağını dile getirmişti. 

Anzhi'nin şu anki teknik direktörü Gadzhi Gadzhiev, kulübün resmi internet sitesinde başlatılan yeni uygulamada taraftarların sorularını yanıtladı. Gadzhiev'in en çarpıcı açıklaması ise Samuel Eto'o hakkında oldu. Gadzhiev, "Eto'o'nun tekrar Anzhi'ye dönme olasılığı var. Kendisinin Suleyman Kerimov ile olan iyi ilişkilerinden bahseden Rus teknik direktör, Londra'daki Tottenham maçı öncesi bu konuyu konuştuklarını belirtti. Gadzhiev, bu açıklamalarına rağmen kulübün yeni dönemdeki transfer politikasının yıllık bütçenin düşürülmesinden dolayı mali kaynaklara endeksli olduğunu da vurguladı. 
Hatırlanacağı üzerine Rusya Premier Ligi'nde yıldızlarını sattıktan sonra çöküşe geçen Anzhi sezonun ilk yarısındaki 19 maç sonunda galibiyet alamamıştı. Devre arasında ise Bilyaletdinov, Bukharov, Bystrov'u kiralama formülüyle, diğer bir deneyimli oyuncu Aliyev'i de bedelsiz olarak kadrosuna kattı. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Rus ekibi Perşembe günü ise Genk ile karşılaşacak. 

Haber: Barbaros Yıldızlı

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!