comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho eski öğrencisini istiyor

14 Şubat 2014, Cuma 15:04

Chelsea'nin patronu Jose Mourinho, Real Madrid'de beraber çalıştığı Alman yıldız Sami Khedira'yı Mavilere getirmenin planlarını yapıyor. 

FutbolArena - Jose Mourinho'nun Real Madrid'e transfer ettiği oyunculardan biri olan Alman yıldız Sami Khedira'nın Los Galaticos'taki geleceği belirsiz hale gelmeye başladı. Yaklaşık 3 ay önce yaşadığı sakatlıktan dolayı sezonu kapatan başarılı orta saha oyuncusu hakkında teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kararsızlığı devam ediyor.

Geçirdiği bu ağır sakatlıktan dolayı Dünya Kupası'nda da forma giymesi beklenmeyen 26 yaşındaki oyuncu hakkında daha önce Real Madrid ile Chelse yöneticilerinin transfer görüşmeleri için bir araya geldiği ortaya çıkarken, sezon başında David Moyes'un da listesinde yer alan Alman yıldız için Manchester United'ın da sezon sonunda yarışa dahil olması bekleniyor.
Transfer için kararlı olan Chelsea'nin Jose Mourinho faktörüyle bir adım önde olduğu söylenirken, Maviler'in Real Madrid'in kapısını yazın 25 milyon Euroluk bir teklifle çalacağı öne sürüldü.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!