comScore

Chelsea Chelsea

Higuain'den Chelsea açıklaması

12 Şubat 2014, Çarşamba 16:31

Chelsea'nin gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği oyunculardan birisi olan Gonzalo Higuian, Napoli'den ayrılmayacağını açıkladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği oyunculardan birisi olan Gonzalo Higuian, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Napoli'den ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

"Gazzetta dello Sport"a konuşan Arjantinli yıldız, "Geleceğim Napoli'de. Napoli'yle daha 4 senelik bir sözleşmem var ve burada kral gibiyim. Napoli'deki atmosterde muhteşem. Bu hem benim hem de kariyerim için önemli bir dönem. 8 yıldır en üst seviyede futbol oynuyorum, fiziksel olarak kendimi çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'den Napoli'ye transfer olduğu dönemde Juventus'un da devreye girdiğini ifade eden Gonzalo Higuain, "Napoli'den teklif aldıktan sonra Juve yöneticileri ailemle görüşme yaptı. Rafael Benitez beni aradı ve beni ikna etti. Daha sonra babamla konuşup diğer teklifleri bir kenara bırakarak Napoli'ye imza attım" diyerek sözlerini noktaladı.

Arjantin Milli Takımı'nında vazgeçilmezi olan Gonzalo Higuain, bu sezon Napoli formasıyla 30 maçta forma giyerken 17 kez gol sevinci yaşadı.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!