comScore

Chelsea Chelsea

Lukaku'dan Mourinho'ya isyan!

11 Şubat 2014, Salı 16:31

Sezon başında Chelsea'den Everton'a kiralanan Romelu Lukaku, iki senedir başarılı bir performans sergilediiğini ve gelecek sezon Chelsea'de kalmak istediğini belirtti.

Sezon başında Chelsea'den Everton'a kiralanan ve burada gösterdiği başarılı performansla Premier Lig'in en iyi forvetlerinden biri haline gelen Belçikalı yıldız Romelu Lukaku, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ve bunun için Jose Mourinho'nun değelrendirmesini beklediğini belirtti.

Lukaku; "21 yaşıma giriyorum. 5 yıldır profesyonel futbol oynuyorum. Bence Şampiyonlar Ligi'nde oynama zamanım geldi. Şampiyonlar Ligi oynayabileceğim en yüksek seviyede futbol. Bu benim gelişimimim için bir sonraki adım olacak. Ronaldo ve Wayne Rooney'nin 23-24 yaşında yakaladıkları tecrübeye şimdiden sahibim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Kendimi göstermek istiyorum ve buna hazırım" dedi.

Chelsea ile 2 yıllık daha kontratı bulunduğunu ve Mourinho'nun performansını düşünmesini istediğini belirten 21 yaşındaki Belçika milli forvet; "West Brom'da 35 maçta 17 gol attım. Bu genç bir oyuncu için önemli bir performans. 20 veya 45 maç oynamak gol sayınızı direkt etkiler. Mourinho'nun bunu anlamasını bekliyorum. Geçen sezon iyi bir performans sergiledim ve neden kiralık gönderildim? Bu kez dönmek Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!