comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'dan Drogba'ya övgü..

10 Şubat 2014, Pazartesi 17:31

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho, eski öğrencisi Didier Drogba'nın bir kahraman olduğunu söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho, temsilcimiz Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı ve eski öğrencisi Didier Drogba hakkında açıklamalarda bulundu.

Deneyimli golcünün Chelsea'den ayrılmasının ardından ilk defa Stamford Brigde'e gelecek olmasını 'çok özel bir an' olarak nitelendiren Mourinho, "Drogba en iyi şekilde ağırlanmayı hakediyor. İyi bir futbolcu olmasının yanı sıra ayrıca harika bir insan" dedi.

"DROGBA BİR KAHRAMAN.."

Fildişili oyuncunun Chelsea forması altında imza attığı başarılardan dolayı bir "kahraman" olduğunu da belirten deneyimli teknik adam, "Kendisi buraya geldiğinde büyük bir sevgi gösterisi olacak fakat oynamamız gereken bir maçımız var. Kendisi bize karşı elinden gelenin en iyisini yapacaktır çünkü onun bir profesyonel olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam son olarak ise Galatasaray ile oynanacak olan bu karşılaşmanın kendileri ve Drogba açısından 'inanılmaz' bir tecrübe olacağının ifade ederek sözlerini noktaladı.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!