comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho'nun Coentrao planı

29 Kasım 2013, Cuma 14:18

Chelsea'nin Portekizli teknik adamı Real Madrid'den ayrılacak olan vatandaşı Fabio Coentrao'yu Ocak ayında kiralayıp önümüzdeki yazın da bonservisiyle birlikte almayı planlıyor. 

Futbolarena - Sol bekte Ashley Cole'un geçirdiği sakatlıktan dolayı en az 2 ay sahalardan uzak kalması beklenirken tecrübeli teknik adam Jose Mourinho da şimdiden geleceğin planlarını yapmaya başladı. Hem Avrupa'da hem ligde hem de kupada yoluna devam eden Chelsea'nin, bu yorucu maç programından dolayı dünyaca ünlü teknik adam eski öğrencisi Fabio Coentrao'yu gözüne kestirdi.

Real Madrid'e de Jose Mourinho'nun aldırdığı Portekizli sol bekin İspanyol devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon bu mevkide Ryan Bertrand'ın performansından memnun kalmaya Jose Mourinho'nun listesinde Southampton'dan Luke Shaw ve Sevilla'dan Alberto Moreno da var.
Geçtiğimiz yazın Manchester United'a transferi son anda iptal olan Coentrao'nun önce kiralanıp ardından sezon sonu da bonservisiyle birlikte Chelsea'ye alınmasının planları yapılıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!