comScore

Chelsea Chelsea

Rakitic'e dev talipler

28 Kasım 2013, Perşembe 16:04

Bu sezon oynadığı futbolla kendisine hayran bırakan Sevilla'nın Hırvat yıldızı Ivan Rakitic'e, Liverpool ve Manchester United'dan sonra Chelsea de talip oldu. 

Futbolarena Özel - Bu sezon oynadığı futbolla La Liga'nın en iyi oyuncuları arasında gösterilen ve hatta bir kesim için İspanya'da Messi, Ronaldo ve Neymar'dan sonra en yetenekli oyuncu olduğu iddia edilen 25 yaşındaki yıldız oyuncunun peşini İngiliz devleri bırakmıyor.

Yazın adı sıkça Liverpool ile anılan fakat eşinin Endülüs kökenli olması ve çocuğunun bu kültürle yetişmesini isteyen Rakitic, Sevilla'da kalmaya karar vermişti. Transfer döneminde Jesus Navas, Alvaro Negredo, Geoffrey Kondogbia ve Gary Medel gibi kilit oyuncularla yolların ayrılmasına rağmen Rakitic'i takımda tutmayı başaran Sevilla, bu oyuncuların satışından elde edilen 58 milyon Paundluk bütçeyle Hırvat yıldıza yeni bir kontrat önermenin planlarını yapıyordu.
Fakat yıldız oyuncunun bu sezon çok daha parlak bir sezon geçirmesinden dolayı evdeki hesabı çarşıya uymayan Sevilla'nın kapısını Liverpool'dan sonra Manchester United ve Chelsea'nin de çalması bekleniyor. Market fiyatı 13 milyon Paund olan Rakitic'in en az 20 milyon Paunda satılması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!