comScore

Bursaspor Bursaspor

"Eğer işimizi ciddiye almazsak..."

24 Ağustos 2012, Cuma 00:30

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında 3-1 kazandıkları Twente karşılaşmasına ilişkin olarak, ''Geriye düştüğümüz maçta 3-1'lik avantajlı bir skor elde ettiğimiz için mutluyuz'' dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, her fırsatta, bu seneki hedeflerinin ''ligde zirve mücadelesi vermek, geçen sezon finalde kaçırdıkları Türkiye Kupası'nı kazanmak ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak'' olduğunu söylediklerini anımsattı.

Bu akşam, Hollanda futboluna damga vurmuş, ligin başı olmasına karşın şu anda lider durumda bulunan, kadrosunda önemli oyuncular olan Twente ile mücadele ettiklerini anlatan Sağlam, maç öncesi oyuncularına, ''Zor bir rakip ama elenmesi de imkansız değil'' dediğini kaydetti.

Sağlam, taraftarların da desteğiyle maça iyi başladıklarını, ilk 15 dakikada 4 net pozisyon yakaladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
''Maçta 1-0 geriye düştük ama oyunun içinde kaldık. Çocuklar oyunu dengelemek için var güçleriyle çalıştılar ve ilk devre bunu başardılar. İkinci yarı bizim için daha iyi oldu. 2 tane gol bulduk ama onun kadar ve hatta daha önemlisi kalemizde gol pozisyonu vermedik. Direkten dönen topumuz vardı. Başka pozisyonlarımız vardı. Geriye düştüğümüz maçta 3-1'lik avantajlı bir skor elde ettiğimiz için mutluyuz. İlk maç bitti ve biz sadece bir avantaj elde ettik. Eğer işimizi ciddiye almazsak başımıza neler geleceğini biliyoruz. Şimdi sadece bu galibiyete seviniyoruz. Bir yandan da pazar günü sahamızda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını düşünüyoruz. Twente ile yapacağımız rövanş maçını düşünmek için önümüzde daha süre var.''

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!