comScore

Bursaspor Bursaspor

Timsah gaza bastı!

22 Ağustos 2012, Çarşamba 16:00

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, geçen yıl İtalya'nın Genoa takımında kiralık olarak forma giyen Porto'nun orta saha oyuncusu Fernando Belluschi için görüşmelerini sürdürüyor..

Yeşil beyazlı yönetim Potekiz'in Porto takımına Belluschi için son teklifini yaptı. Bursaspor'un Belluschi'den gelecek haberin olumsuz olması durumunda rotayı İngiltere'de forma giyen bir futbolcuya çevireceği öğrenildi.

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği, ancak bir türlü verim alamadığı golcü oyuncusu Teteh Bangura'ya sürpriz iki talip çıktı.

Danimarka'nın Brondby ve Ukrayna'nın Arsenal Kiev takımları, Bangura'yı kiralamak için yeşil beyazlı kulübe başvurdu. Her iki kulübün de Bangura'yı satın alma opsiyonlu 1 yıllık 450 bin euro karşılığında kiralamak için teklif yaptığı bildirildi.

Bursaspor'un Galatasaray'da yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü forma şansı bulamayan Yiğit Gökoğlan için nabız yokladığı, bu konudaki son kararı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği iddia edildi.

Bu arada geçen yıl Galatasaray'a 3 milyon euro ve Musa Çağıran'ın bonservisi karşılığında transfer olan Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım'ın da yeniden yeşil beyazlı takımın gündemine gelebileceği ileri sürüldü.

LigTV

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!