comScore

Bursaspor Bursaspor

Sağlam: "En az gol yiyen takım olduk"

21 Ağustos 2012, Salı 16:04

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı kulübün aylık dergisine açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Görevde bulunduğumuz süre içinde en çok kazanan 2'nci takım olma unvanına sahip olduk" dedi. Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Dergisi'ne yaptığı açıklamada teknik heyet olarak Bursaspor'da dördüncü sezonlarını tamamladıklarını hatırlatan Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti: "Bu zaman içerisinde 49 yıllık tarihimizde yaşanmış birçok başarıyı yakaladık. Bu başarılar istikrar ile birlikte yakalandı. İnanıyorum ki, camiamız ile bütünlüğümüzü bozmadan yolumuza devam ettiğimiz takdirde, elde edilen başarılarımızın devam etmemesi için hiçbir neden olmayacaktır." "EN AZ GOL YİYEN TAKIM OLDUK"
Görevde oldukları süre içinde tutulan istatistiklere de değinen Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un maddi imkanlarından çok daha fazlasına sahip olan kulüpleri geride bıraktıklarını anlatırken şunları söyledi: "Görevde olduğumuz 126 maçlık seride en az gol yiyen takım olurken, en az yenilen ve Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bırakıp en çok kazanan 2'nci takım olma unvanına sahip olduk. Şampiyonluk, 3'üncülük, 5'incilik ve Türkiye Kupası finalı oynama başarılarını hep birlikte elde ettik." "OLUMSUZ ATMOSFER YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR"
Kentte bazı kesimler tarafından olumsuz atmosfer yaratılmaya çalışıldığını belirten Ertuğrul Sağlam, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu takımla alakalı gelecek adına karamsar tablo çizmek, kesinlikle kötü niyetli insanların beklentisidir. Buna gerçek Bursasporlular'ın izin vermeyeceğini biliyorum. Takımlarına sonuna kadar destek olacaklarından tek bir şüphemiz yok. Bu takım geçmişte bu başarıları kazandı. Ben futbolcu kardeşlerimden çok umutluyum. Bursaspor forması giymenin sorumluluğunun bilince olarak çok çalıştılar. Kendimize olan güvenimiz en üst düzeyde. Bu sezon da Bursaspor'un ligde adından sıkça bahsettireceğine ve çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!