comScore

Bursaspor Bursaspor

"Tur için avantajlı bir skoru istiyoruz.."

20 Ağustos 2012, Pazartesi 21:30

Bursaspor'da bayramlaşma töreni yapılırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu..

Bursaspor'da teknik heyet ve futbolcular, Özlüce Tesisleri'nde yöneticilerle bayramlaştı.

''Tüm Müslümanların, ülkemizin ve camiamızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum'' diyen Sağlam, bayramın birinci günü deplasmanda kazandıkları Kayserispor maçı dolayısıyla çifte bayram yaşadıklarını söyledi.

Sağlam, ligin ilk maçında karşılaştıkları Kayserispor'un çok güçlü bir ekip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Bu bayramın tabii bizim için başka bir anlamı var. Bayramın birinci günü zor bir deplasmanda çok güçlü bir ekibe karşı ligin ilk karşılaşmasını oynadık. Burada alacağımız galibiyet ile camiamıza başka bir sevinci de yaşatmak istedik. Şükürler olsun ki Allah'a bizi mahcup etmedi ve bu mutluluğu taraftarlarımızla, bizi sevenlerle yaşadık. Tabii üç gün sonra yine bir bayram sonrasında bize bayram sevincini yaşatabilecek bir karşılaşma oynayacağız. O yüzden artık Kayserispor maçını bir kenara bırakıp, Twente maçına hazırlanmaya başladık. İnşallah ilk karşılaşmadan da bize tur için avantajlı bir skoru elde edip, taraftarımıza bir mutluluk daha yaşatmak istiyoruz. Bu yüzden bu yoğun geçirdiğimiz günlerde, bu oynadığımız karşılaşmalarda alacağımız sonuçlarla güzel günleri yaşamak istiyoruz. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olur.''

Bayramlaşma törenine katılan İkinci Başkan Recep Bölükbaşı da lige galibiyet ile başladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Hocamıza ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Bize çifte bayram yaşatacaklarını söylemişlerdi. Şu anda o çifte bayramı yaşıyoruz. Güzel duygular içindeyiz. İnşallah bu başlangıçla çok daha güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Bu sezon da çok daha güzel olacağını ümit ediyorum. Bu duygularla tüm Bursaspor camiasının bayramını tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Bayramlaşmaya, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, İdari İsbaşkan İsmet Demirel, Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Hukuk İşleri Sorumlusu Öztürk Yazıcı, Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!