comScore

Bursaspor Bursaspor

'Bursaspor'a yakışan bir oyun...'

20 Ağustos 2012, Pazartesi 16:04

Lige 3 puanla başlayan Bursaspor'da defans oyuncusu Serdar Aziz, lige iyi başladıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, lige galibiyet ile başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 1'inci haftasında Bursaspor deplasmanda Kayserispor'u Pinto'nun tek golüyle 1-0 mağlup etti. Lige 3 puanla başlayan yeşil beyazlıların başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, lige iyi başlamak istediklerini ve bunu başardıklarını ifade etti. Serdar, "Zorlu bir deplasmana gelmiştik. Kayserispor taraftarı bugün takımlarına iyi destek oldular. Biz takım olarak çok iyi mücadele ettik. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra işimiz daha da zor oldu. Biraz daha fazla defans yapmak zorunda kaldık. Bursaspor'a yakışan bir oyun oynadık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Perşembe günü oynayacağımız Twente maçına moralli giriyoruz. Önümüzde çok yoğun bir maç trafiği var. İnşallah bu süreci en iyi şekilde atlatırız" dedi. SAĞLAM AÇILIŞ
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte 4'üncü sezon başlangıcını gerçekleştiren yeşil beyazlı takım, ligin ilk hafta maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılarak 3 puanla başlamayı başardı. 2009-10 sezonunda Kasımpaşa'yı konuk eden Bursaspor, rakibini 2-1 ile geçti. Ertesi sezon Konyaspor ile karşılaşan yeşil beyazlılar rakibini 1-0 ile geçerken geride bıraktığımız sezonun ilk hafta maçını Kayserispor ile oynayan Bursaspor, sarı kırmızılıları 3-0'la geçmeyi başardı. Bursaspor dün de yine Kayserispor ile ilk hafta maçından galibiyet almasını bildi. Bursaspor, bu istatistikle Ertuğrul Sağlam ile sezon açılışlarında hiç kaybetmemesi ise dikkat çekti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!