comScore

Bursaspor Bursaspor

Kaptan veda ediyor!

29 Nisan 2013, Pazartesi 11:16

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, "Profesyonel futbolculuk hayatımda son 270 dakikayı oynayacağım" dedi.

Bir internet sitesine açıklamalarda bulunan Ömer Erdoğan, ligin son maçı olan Eskişehirspor karşılaşmasıyla Bursa Atatürk Stadı\'nda futbola veda edeceğini vurgularken şunları söyledi:
\"İnşallah benim için de hayırlısı olur. İnsan biraz duygusallaşıyor. Stattaki atmosferi görünce bunları özleyeceğiz ama her şeyin yeri ve zamanı var. Ben böyle bir karar aldım. Kararımdan da şu ana kadar pişmanlık duymadım. Bundan sonra inşallah futbol eğitimine ağırlık vereceğim. 2010 yılında şampiyon olan efsane kadronun da yer alacağı bir jübile maçını düşünüyorum. Eğer Timsah Arena Stadı yetişirse, kulübüm de uygun görürse bu organizasyonu yapacağız. Şampiyon olduğumuz zamanki arkadaşlarım beni kırmaz. Onlar için de çok güzel bir anı olur. Şampiyon kadrodaki yerli arkadaşlarımla görüştüm, çok olumlu bakıyor, heyecanlandılar. O sene gerçekten çok farklıydı. Güzel anılar kaldı. İnşallah böyle bir organizasyon ile bir araya geliriz.\"

\"ORDU\'DAN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ\"
Son maçlarda alınan galibiyetlerden sonra bir canlılık geldiğini ifade eden kaptan Ömer, sözlerini şöylme sürdürdü:
\"Taraftarlarımız sağolsun bizi inanılmaz destekliyor. Akhisar Belediyespor maçında her şey vardı. Pozisyonlara da girdik. Galibiyeti getirecek şanslar da elde ettik ama maalesef şans yanımızda değildi. Kendi hatamızdan kaynaklanan bir gol yedik. Buna rağmen hemen beraberliği yakaladık. İkinci yarıda bir pozisyon haricinde neredeyse kalecimize top gelmeden ikinci yarıyı geçirdik. Ama sürekli baskı yapan, galibiyeti isteyen, taraftarların desteğiyle coşkulu oynayan bir Bursaspor vardı. Sonuca gidemedik. Önümüzde Orduspor deplasmanı var. Onlar da son şanslarını kullanmak isteyecekler. Zor bir maç olacak. Orduspor maçını kazanacak güce sahibiz. İnşallah Ordu\'dan galibiyetle döneriz.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!