comScore

Bursaspor Bursaspor

Karaman'dan iddialı açıklama! 'Gideceğiz'

27 Nisan 2013, Cumartesi 22:51

Bursaspro Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor ile berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında iddialı konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor ile berabere kalmalarının ardından Avrupa hedefinde avantajlarını kaybettiklerini ama yine de Avrupa'ya gideceklerini söyledi.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ ALAN KAPATAN..."

Zorlu mücadeledeyi değerlendiren Hikmet Karaman, "Maçtan önce mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma olduğunu söyledik. Son 10 haftayı değerlendirirsek Akhisar'ın neler yaptığını iyi görebiliriz. Maça gol bulmayı düşünerek başladık ama çok top kaybettik. Kendi hatamızdan mağlup duruma düştük. Türkiye'nin en iyi alan kapatan ve az pozisyon veren takımın karşı oynuyorsunuz. Beraberlik golü iyi bir zamanda geldi. İkinci yarıda pozisyonlar var. Belluschi'nin bir pzoisyonu var, nasıl kaçar inanamıyorsunuz. Öne geçsek kazanabilirdik ama olmadı. Kayıp iki puanını aramamak için önümüzdeki hafta mutlaka kazanmalıyız" dedi.

"BİZ AVRUPA'YA GİDECEĞİZ"

Akhisar ile beraber kalmalarının ardından üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın gerisinde kalmalarını değerlendiren Karaman, "Biz Avrupa'ya gideceğiz, bunun başka bir yolu yok. Buna inanılmaz derecede inandık. Lig çok enteresan gidiyor. Diğer yandan küme düşme potasındaki takımlar da biz denk geldi. Bu takımların dişrenç gücü ve oyuncuların bakış açısı çok farklı oluyor. 'Bunlar küme düşecek, yeneriz" derseniz yenilebilirsiniz de. Elimizde bir avantaj vardı, bu avantajı kaybettik ve kendimizi maç kazanmaya zorladık. Elimizde bir joker vardı ve bunu kaybettik. Ancak işimizin bilincindeyiz" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!