comScore

Bursaspor Bursaspor

Timsah durdu, Akhisar puanı kaptı!

27 Nisan 2013, Cumartesi 22:02

Ligde 3. sırayı kovalayan Bursaspor, düşme hattında son 3 sıradan uzaklaşmak isteyen Akhisar'ı konuk etti, mücadeleden 1'er gol ve 1 puan çıktı...

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında Avrupa kupalarına katılmanın hesaplrını yapan Bursaspor ile kümede kalmayı hedefleyen Akhisar Belediyespor karşıa karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan zorlu karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

GEKAS DURDURULAMIYOR! YİNE ATTI! 
Karşılaşmanın 21. dakikasında Bursaspor savunmada yaptığı büyük hata sonrasında topu rakibine kaptırdı. Akhisar Belediyespor'un formda golcüsü Theofanis Gekas ise hatayı affetmedi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

BATALLA'DAN HARİKA BİR GOL! 
Sahaasında şok bir golle geriye düşen Bursaspor, santrayla birlikte rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Maçın 31. dakikasında Ferhat Kiraz'ın orta sahasına ceza sahası içinde harika bir kafa vuran Pablo Batalla, skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Zorlu mücadelenin ikinci yarısında Bursaspor ve Akhisar Belediyespor orta sahayı daha kalabalık tutarak birbirine geçit vermedi. Temposuz geçen ikinci yarıda gol çıkmayınca iki takım da birer puana razı oldu.

Bu beraberliğin ardından Bursaspor 50, Akhisar Belediyespor ise 36 puana yükseldi. Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Bursaspor, Orduspor'a, Akhisar Belediyespor ise Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!