comScore

Bursaspor Bursaspor

Ruslar, 'Beşiktaş ve F.Bahçe de var' dedi

27 Nisan 2013, Cumartesi 17:34

Rus basınından Zenit Saint Petersburg'un Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves ile Juventus, Beşiktaş, Fenerbahçe, Atletico Madrid ve Paris Saint Germain'in ilgilendiği yazıldı.

Rusya Ligi takımlarından Zenit Saint Petersburg'un formasını giyen Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves'in İtalyan devi Juventus ile görüştüğü iddia edildi. Juventus'un yanı sıra Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de Portekizli savunma oyuncusu için istekli olduğu belirtildi. 

Rus basınında çıkan haberlere göre, yaz aylarında Rusya'dan ayrılacağı öne sürülen 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, İtalyan devi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Zenit'ten yıllık 2,5 milyon euro kazanan Bruno Alves'e İtalyanlar'ın 1,5 milyon euroluk teklif yaptığı öne sürüldü.

Haberde, Alves'in Juventus'un teklifini kabul etmesi halinde yılda 1 milyon euro daha az kazanacağının altı çizilirken, Portekizli savunmacının Zenit'i de ikna etmesi gerektiği vurgulandı.

RUSLAR 'BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'DE VAR' DEDİ

Öte yandan Rus basınında Bruno Alves ile ilgili çıkan haberde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de Portekizli'nin transferi için istekli olduğu yazılırken, Atletico Madrid ve Paris Saint Germian'in de 31 yaşındaki ismi kadrosuna katabileceği ifade edildi. Rus basını daha önce de Beşiktaş'ın Alves ile ilgilendiği sayfalarına taşımıştı.

"ALVES'İN RUSYA'DA PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR"

Bruno Alves ile ilgili çıkan bu iddiaların yanı sıra Zenit Kulübü'nün eski sportif direktörü Igor Korneev, Portekizli savunma oyuncusunun Rusya'ya alışamadığını ve psikolojik sorunlar nedeniyle ayrılmak istediğini dile getirdi.

Korneev, "Bruno dünyaca çapında çok önemli bir isim. Ancak Zenit'te gerçek kalitesini bir türlü gösteremedi. Kendisine yönelik transfer teklifinin olup olmadığını somut olarak biliyorum" diye konuştu.

SÖZLEŞMESİ 2014 YILINDA BİTİYOR

Rusya tarihinin en pahalı savunma oyuncusu olan ve 2010/11 sezonunun başında Porto'dan 22 milyon euro karşılığında Zenit St. Petersburg'a transfer olan 31 yaşındaki deneyimli stoperin sözleşmesi 2014 yılının Haziran ayında sona eriyor. Kulislerde ise sözleşmesinin bir sezon sonra bitecek olması nedeniyle Zenit'in Alves'in satışına izin verebileceği konuşuluyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!