comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'dan Batalla açıklaması!

25 Nisan 2013, Perşembe 17:01

Bursaspor Kulübü, bir spor gazetesinde çıkan ve Beşiktaş'ın Batalla ile ilgilendiği yönündeki haberi yalanladı. Açıklamada ayrıca, Arjantinli oyuncunun sözleşmesinin uzatılmasında son aşamaya gelindiği belirtildi.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

\"24 Nisan 2013 tarihli bir spor gazetesinde \"Kartal'da Hedef Batalla\" başlığı ile yer alan haber, içeriği ve kurgusu ile baştan aşağı uydurma haberdir. Transfer sezonu yaklaşırken dahası, ligde rekabet kızışmış iken sözleşmesi devam eden futbolcularımızla ilgili bu tarz uydurma haberlerin özellikle zamanlaması çok manidardır. Evvel emirde haberde ismi geçen futbolcumuz Pablo Martin Batalla'nın kulübümüz ile 2014 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi devam etmektedir. Salt bu açıdan bakıldığında bile ilgili haber, haber etiği, gazetecilik ahlakı ve diğer etik değerler açısından talihsizdir.
\"YASAL HAKLARI KULLANMAKTAN GERİ KALMAYACAĞIZ\"

Yine önemle hatırlatılmalıdır ki, sorumluluk kuralları açısından da bu tarz haberlerin hazırlanış ve sunuluş biçimi tazminat ve diğer yasal/idari müeyyideleri beraberinde getirmektedir. Kulübümüz bu nedenle bu tarz maksatlı haberlere karşı sahip olduğu yasal ve idari başvuru haklarını gerekir ise kullanmaktan geri kalmayacaktır.

\"SÖZLEŞMESİNİ UZATMADA SON AŞAMAYA GELİNDİ\"

Ayrıca bu futbolculumuz ile 2014 yılında sona erecek olan sözleşmenin karşılıklı memnuniyet ve mutabakat ilkeleriyle uzatılması konusunda çalışmalarımızın son aşamaya kadar geldiğini, futbolcumuz, temsilcileri ve kulüp arasında görüşme takviminde hiçbir olumsuzluk bulunmadığını, bu tarz özel maksatlı ve uydurma haberlere yarınlarda da itibar edilmemesi hususunu Kamuoyumuza saygıyla arz ederiz.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!