comScore

Bursaspor Bursaspor

'Avrupa'da istirar için yakınız'

24 Nisan 2013, Çarşamba 14:31

Bursaspor'un taraftarlar derneklerinden Grup 16'nın başkanı Tayyip Öztürk, Büyükşehir Belediyesince yapımına devam edilen stadın, sürekli ve kalıcı bir gelir elde etmesi ve daha güçlü kadrolar oluşturması için kulübe verilmesini istediklerini bildirdi.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir devrim gerçekleştiren Bursaspor\'un, tertemiz şampiyonlukla futbol tarihini zenginleştirip renklendirdiğini belirtti.

Bursaspor\'un, tüm illerde futbolseverlerin beğenisi ve takdirini kazandığına dikkati çeken Öztürk, şöyle devam etti:
\"Ülkemizi istikrarlı bir şekilde Avrupa kupalarında üst üste 4\'üncü kez temsil etme hakkına çok yakınız. Avrupa sahnesinde sadece Bursa\'nın değil, Türkiye\'deki bütün taraftarların manevi gücünü arkamızda ve sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Bursaspor\'un, Avrupa ve dünya takımı olma gibi büyük bir hedefi var. Kulübümüzün standartlarını yükseltmek ve maddi bakımdan güçlendirmek zorundayız. Bursa\'ya yapılan yeni stat bu anlamda büyük bir şans ve \'Avrupa takımı Bursaspor\' oluşturma konusunda tetikleyici bir unsur olacaktır. Timsah Arena\'nın sürekli ve kalıcı bir gelir olarak çok daha güçlü kadrolar oluşturup Avrupa\'da Türkiye\'nin gururu olabilmesi için Bursaspor\'a verilmesini istiyoruz.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!