comScore

Bursaspor Bursaspor

Edu: "Bursaspor'da kalmak istiyorum"

24 Nisan 2013, Çarşamba 11:50

Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen ABD'li orta saha oyuncusu Edu, sezon sonunda Stoke City kulübüyle anlaşılması durumunda kalmak isteyeceğini söyledi.

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Maurice Edu yerel bir gazeteye açıklamada bulundu. Stoke City'den satış opsiyonlu kiralık olarak gelen Edu, Bursaspor'un kulübüyle anlaşması durumunda kalmak isteyeceğini söyledi.

Edu, "Burada çok mutluyum, huzurluyum. Bursaspor iyi bir kulüp. Lig'de de çok iyi gidiyoruz. Avrupa yolunda ilerliyoruz. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe puan kaybederse neden 2'nci olmayalım? Futbol komik bir oyun. Her şey olabilir. Sonuna kadar zorlayacağız. Zorlamamak için bir neden de yok zaten" dedi.

"HERKES HAZIRLIKLI OLSUN"

Kalan 4 maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Edu, "4 maç çok önemli. Biz kendimize bakıyoruz. Takım bugüne hırsıyla, mücadelesiyle, savaşmasıyla geldi. Bundan sonra da böyle olacak. Bursaspor kulüp olarak en yukarılarda olmaya hak ediyor. Lig sonunda farklı bir yerde olabiliriz. Herkes buna hazırlıklı olsun" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!