comScore

Bursaspor Bursaspor

Karaman Sağlam'ı geride bıraktı!

23 Nisan 2013, Salı 14:46

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 10 maça çıkan Bursaspor, bu karşılaşmalardan 7 galibiyet 3 mağlubiyet aldı. Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından göreve gelen Hikmet Karaman, 10 karşılaşmada 7 galibiyet alarak Sağlam'ı geride bıraktı.

Ertuğrul Sağlam, bu sezon yeşil beyazlı takımın başında 19 maça çıkarken bu karşılaşmalarda sadece 6 galibiyet elde etti. Yeşil beyazlı ekip Karaman yönetiminde oynadığı 5 deplasman maçında 3 galibiyeti Karabükspor, Mersin İdmanyurdu ve Antalyaspor karşılaşmalarında alırken evinde oynadığı 4 maçtan da 3 puanla ayrıldı.

Karabükspor'u deplasmanda 3-0 yenen yeşil beyazlı ekip, evinde de Sanica Boru Elazığspor'u 1-0 mağlup etti. Gaziantepspor deplasmanından 2-1 yenilgiyle dönen Bursaspor, Sivasspor'u evinde 1-0 mağlup ederken deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 yenildi. Yeşil beyazlılar, Trabzonspor maçında da 3-2 yenilirken ligin 27'inci haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. 28'inci haftada kendi sahasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Bursaspor, deplasmanda da Mersin İdmanyurdu\'nu tek golle yendi. Yeşil beyazlılar en son deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçından 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig\'in 30\'uncu haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor\'u tek golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı. Ligde son 3 haftada oynanan Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında sahadan 3 puan ile ayrılan Bursaspor, bu karşılaşmalarda da kalesinde gol görmedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!