comScore

Bursaspor Bursaspor

Karaman futbolcularına neden mail gönderiyor?

23 Nisan 2013, Salı 14:07

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kulübün Serbest Atış programında açıklamalar yaptı. İşte Karaman'ın o sözleri...

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Ben bugün varım, yarın yokum. Önemli olan Bursaspor'un başarısı" dedi.

Hikmet Karaman, kulübün Serbest Atış programında açıklamalar yaptı. Bursaspor taraftarıyla genlerinin uyduğunu söyleyen Hkmet Karaman, ilk olarak şunları söyledi:

"Hepimiz çıldırmak istiyoruz. Ancak gelişimiz sancılı olduğu için tam kaynaşamadık. Herhalde Başkan İbrahim Yazıcı ile dostuz, o yüzden takımın başına getirildim, diye düşündüler. İbrahim Yazıcı bizim teknik adamlığımıza güvendiği için Bursaspor'dayız, Gelin birlik olalım ve başarıya beraber yürüyelim. Ben bugün varım, yarın yokum. Ama önemli olan tek bir şey var o da Bursaspor ve bu takımın başarısı."

BEN DEĞİL BİZ

"Taraftar sizi tribünlere çağırırsa ne hissedersiniz" sorusu üzerine Hikmet Karaman, "Ben tribünlere çağrılma çabası içerisinde değilim. Futbolcularım bunu hak ediyor, onları çağırsınlar" dedi. Yardımcıları ve futbolcularla birlikte ekip olarak başarıya koşacaklarını sözlerine ekleyen Hikmet Karaman; "Ben diye bir şey yok, biz varız" ifadesini kullandı. Eleştirilerin hakaret seviyesine ulaşmasından dolayı sıkıntı yaşadığını belirten Hikmet Karaman, "Kötü ya da sevimsiz olabilirim ama taraftarı olduğun kulüpte çalışıyorum ve hizmet ediyorum. Biraz daha saygı sınırları içerisinde eleştiri olabilir" açıklamasını yaptı. Hikmet Karaman, şöyle devam etti:

FUTBOLCULARINA MAİL GÖNDERİYOR

"Ben de yeterli değilim, benim de öğrenecek daha çok şeyim var. Zaman geçtikçe futbolcuların maillerine gönderdiğimiz maç videoları işe yarayacak. Oyuncular hatalarını sürekli görüp kendilerini geliştirecekler.

ŞIMARMADAN DEVAM

Futbolda şımarma lüksünüz yok. Rakibe saygı göstermediğin zaman tokadı yersin. Akhisar da bir sistem takımı. O yüzden bu maça çok iyi hazırlanmalıyız. Çalışmadan ve tekrarı olmadan başarı gelmez. Futbol adına yapmak istediğim çok şeyler var. Bunun için çalışmak gerekiyor."

GERÇEK HAYALE SIĞMAZ

Hikmet Karaman, Medical Park Antalyaspor galibiyetini Twitter'da güzel bir sözle kutladı. Karaman, "Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz" sözlerini yazdı.

BİLET FİYATLARINI AÇIKLADI

Bursaspor'un cumartesi günü saat 20.00' de Akhisar Belediyespor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 31'inci hafta karşılaşmasının biletleri yarın satışa çıkıyor.

Biletler Biletix satış gişelerinden saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak bilet fiyatları şöyle:

"Bursagaz VIP A-B Tribün 1.Sıra: 275 TL, Bursagaz VIP A-B Tribün 2.3.4.5.6. Sıralar: 150 TL, Kapalı A-B-C Tribünleri: 75 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Kapalı Kale Arkası Tribünü: 20 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 10 TL, Misafir Tribünü: 10 TL"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!