comScore

Bursaspor Bursaspor

Yazıcı'dan açıklama geldi! "Heyecan..."

22 Nisan 2013, Pazartesi 15:05

Antalyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından hastaneye kaldırılan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı son durumunu anlattı.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Heyecandan tansiyonum yükseldi. Hata benim. İlacımı cebimde bulundurmam gerekiyordu" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün akşam Bursaspor'un, Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından rahatsızlanan Yazıcı, Antalya'da konakladığı otelde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Maçın son derece çekişmeli geçtiğini dile getiren Yazıcı, son anlarda büyük heyecan yaşadığını belirtti. Daha önce de buna benzer bir rahatsızlık yaşadığını anlatan Yazıcı, "Heyecandan tansiyonum yükseldi. Hata benim. İlacımı cebimde bulundurmam gerekiyordu. Maçtan önce tansiyon ilacımı da almadım. Normalde maçlardan önce tansiyon ilacımı alırdım" diye konuştu.
Rahatsızlık yaşadıktan sonra insanların etrafına geldiğini, kendisini bir odaya aldıklarını ifade eden Yazıcı, odanın penceresi bulunmadığını ve çok kalabalık olduğunu söyledi. Ardından sağlık ekiplerinin gelerek müdahale ettiklerini belirten Yazıcı, "Tansiyonumu kontrol altına aldılar. Gece de otele geldim ve uyudum. Tehlikeli herhangi bir şey olmadı. Sağlık durumum gayet iyi" dedi.
Heyecan olmadan bu işin yapılamayacağına, sporla ilgilenen herkesteki heyecanın kendisinde biraz daha fazla bulunduğuna işaret eden Yazıcı, Bursaspor'un her maçında heyecanlandığını, bunun bir yapı meselesi olduğunu ve değiştiremeyeceğini vurguladı.

"TARAFTARA MİNNETTARIM"
Yazıcı, Bursaspor taraftarını çok sevdiğini kaydederek, "Onların da beni sevdiğini biliyorum. Taraftara minnettarım. Onlar bu kadar arkamda olmasaydı, bu kadar süre bu işi götüremeyebilirdim" diye konuştu.
Bursaspor'un zirve takımı olduğunu herkese kabul ettirdiğini ifade eden Yazıcı, takımının her maça galibiyet için çıktığını, bundan sonra da böyle devam edeceklerini söyledi. Yazıcı, sezon sonunda taraftarı memnun edecek bir sırada olacaklarını düşündüğünü dile getirdi.
Liglerdeki maçlarda favori takım kavramının bulunmadığına dikkati çeken Yazıcı, ligin en dibindeki takımın en üstteki takımları yenebileceğini belirtti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!