comScore

Bursaspor Bursaspor

Batalla uzatacak mı?

22 Nisan 2013, Pazartesi 13:47

Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla'nın sözleşmesinin uzatması konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmadığını söyledi.

Sidal, yaptığı açıklamada, Batalla\'nın menajerinin sözleşmenin uzatılmasına ilişkin görüşmeler için Bursa\'ya geldiğini, Başkan İbrahim Yazıcı\'nın bu konuyla yakından ilgilendiğini belirtti.

Batalla\'nın sözleşmesinin 31 Mayıs 2014\'te biteceğini anımsatan Sidal, \"Sözleşme uzatma konusunda bir sıkıntı yaşanmaz. Ufak tefek pürüzleri var. Menajeri Bursa\'ya geldi. Batalla\'nın sözleşmesini uzatması konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum\" dedi.
Medical Park Antalyaspor deplasmanında elde edilen 1-0\'lık galibiyete de değinen Sidal, \'\'Bizim için çok güzel bir galibiyet. İyi oynamadık ama bu maçlarda iyi futbol aranmaz. \'1-0 olsun bizim olsun\' maçıydı. Maçtan keyif aldık. Fenerbahçe\'nin yenilgisiz bizim galibiyetimizi daha da anlamlı hale getirdi. Lig ikinciliğini de görür gibi oluyorsun. İnşallah daha iyi olacak. Hocamıza, teknik heyetimize ve futbolcularıma teşekkür ediyoruz. Allah çalışana veriyor\" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!