comScore

Bursaspor Bursaspor

İbrahim Yazıcı'nın son durumu belli oldu

22 Nisan 2013, Pazartesi 02:05

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı protokol tribününde fenalaştı.

Yazıcı, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda 1-0 galip geldikleri maçın ardından rahatsızlandı. Maçı izlediği protokol tribününde galibiyet sevinciyle heyecanlanan ve kalp krizi geçiren Yazıcı, hemen içeriye protokol salonuna alındı.

Yazıcıya ilk müdahaleyi Bursaspor Kulübünün sağlık ekibi yaptı. Daha sonra 112 acil servis ekipleri Yazıcı'nın tedavisini devraldı.

Protokol salonunda müşahede altında tutulan Yazıcı'nın nabzının ve tansiyonun normale döndüğü öğrenildi.

İbrahim Yazıcı, daha önce de deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından kalp krizi geçirmiş ve 2 gün müşahede altında tutulmuştu.

DURUMU İYİYE GİTTİ

İbrahim Yazıcı, 112 Acil sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından stattan ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda 1-0 galip geldikleri maçın ardından rahatsızlanan ve kalp krizi geçirdiği sanılan, ancak yapılan müdahalenin ardından tansiyon problemi yaşadığı anlaşılan başkan Yazıcı, 112 Acil sağlık ekipleri tarafından muayene edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından tansiyonu düzenlenen Yazıcı, stattan ayrıldı. Gazetecilerin sorularına "Bir sorun yok arkadaşlar" cevabı veren Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile özel bir araca bindi. Yazıcı'nın kontrol amacıyla özel bir hastaneye gittiği öğrenildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da gazetecilere yaptığı açıklamada, Başkan Yazıcı'nın tansiyonunun yükseldiğini, bu nedenle fenalaştığını belirterek, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından durumunun iyi olduğunu söyledi.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!