comScore

Bursaspor Bursaspor

"Şifo Mehmet son derece başarılı"

22 Nisan 2013, Pazartesi 01:01

Antalyaspor galibiyeti ardından konuşan Hikmet Karaman, "Çok önemli bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, dün ve bugün oynanan maçların ligin üstündeki ve altındaki takımlar için önemli olduğunu, herkesin bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak yorulduğunu vurguladı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümünde Antalyaspor\'un daha etkili olduğunu kaydeden Karaman, şöyle konuştu:
\"Biz yenilseydik Antalyaspor yukarı sıralar için şans yakalayabilirdi veya biz yendiğimiz zaman üçüncülük şansımızı çoğaltabiliriz. Bu durum hem teknik adamları hem de oyuncuları zihinsel ve teknik açıdan yoran bir durum. Çünkü 90 dakikayı değerlendirdiğimde oyunsal ve futbol açısından özellikle takımım adına diyorum fazla bir aksiyon yok. Oyunun ilk 45 dakikalık bölümünde Antalyaspor, biraz daha kendi alanında kabul eden bizim hatalarımızı bekleyen ve arkada da boşluklar bulup, golü düşünen tarz bir tarz oyun sergiledi.\"

\"Nitekim iki direkten dönen topları var biz de burada çok şanslıydık. İkinci yarıda Seslak\'ın oyuna girmesi golü bize getirdi ve daha sonra bu skoru korumaya gittik\" diyen Karaman, oyunun genelinde tatmin edici bir futbolun ortada olmadığını ancak aldıkları 3 puanın kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Üst sıralardaki takımların maç kaybetmesinin kendilerini ligde farklı bir yere getirdiğine dikkati çeken Karaman, \"Çok önemli bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek hafta son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin flaş takımı olan Akhisar\'a konuk olacağız\" dedi.

Antalyaspor\'da bir dönem kendisinin de çalıştığını anımsatan Karaman, \"Bana göre Şifo Mehmet son derece başarılı teknik adam. Çünkü meslektaş olarak zaman zaman birbirimizi desteklememiz gerekiyor. Maçtan sonra Antalyalı taraftarlara, oradaki arkadaşlarıma bazen empati bazen biraz güler yüz gerekli. Çünkü son derece başarılı bir teknik adam var. Bazen şanssız maç kaybedebiliyorsunuz\" değerlendirmesinde bulundu.

Yeşil beyazlı takım oyuncusu Vederson ise çok önemli bir 3 puan aldıklarını ve ligde daha iyi bir konuma geldiklerini ifade ederek, gelecek hafta yapacakları Akhisar maçının çok zor geçeceğini bildiklerini, bu maça konsantre olacaklarını kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!