comScore

Bursaspor Bursaspor

Ve Forsell Bursa'da!

07 Ağustos 2012, Salı 00:00

Bursaspor'un, IFK Mariehamn takımından transfer ettiği Finlandiyalı futbolcu Petteri Forsell, Bursa'ya gelerek takımın Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanı tribünden izledi.

Bursaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Forsell antrenman sonrasında yaptığı konuşmada, Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve elinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip takıma katkı koymak istediğini söyledi.

Forsell, transferiyle ilgili gelişmeleri ve Bursaspor hakkındaki düşüncelerini şöyle anlattı:
''Transferim çok hızlı gelişti. Ersel Uzgur hocamız benim forma giydiğim son maçı izlemiş ve benim hakkımda olumlu rapor vermiş. Her iki kulüp yetkilileri de transfer görüşmelerini başlattılar ve kısa sürede transferim gerçekleşti. Ben de Bursaspor'a gelmeyi çok istedim ve geldiğim için çok mutluyum. Hedefim Bursasapor'da forma giyip başarılı olmak. Takım arkadaşlarımla henüz tanışma şansım olmadı fakat takımın antrenmanını izleyebildim. Stadyumun zemini oldukça güzel. İnternetten izleyebildiğim kadarıyla taraftarımız da oldukça ateşli ve takıma çok destek oluyorlar.''

Forsell, kendi oyun stiline değinerek, ''Orta sahanın ortasında serbest oynamayı seviyorum. Eski takımımda duran topların tamamını ben kullanıyordum ve duran toplardan gol atmayı çok seviyorum. Umarım gollerime Bursaspor'da da devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Petteri Forsell, perşembe günü oynanacak KuPS Kuopio maçının Bursaspor lehine 5-0 gibi farklı bir skorla biteceğini düşündüğünü kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!