comScore

Bursaspor Bursaspor

Sağlam kimler için 'şanslısınız' dedi?

05 Ağustos 2012, Pazar 13:04

Ertuğrul Sağlam, Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin verdiği iftarda taraftarlara seslenerek açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin (ÜNİTİMSAH) düzenlediği iftarda taraftara seslendi. Sağlam, "Aramıza birilerinin girmesine izin vermeyelim. Takımınıza inanın ve güvenin" dedi. Ünitimsah 10'uncu yaş gününde iftar için bir araya geldi. Çekirge Wamtes Restoran'da gerçekleşen ve Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da katıldığı yemekte Bursa'nın tanınmış iş adamı Faik Çelik'in yanı sıra Bursaspor yönetim kurulu üyeleri Recep Bölükbaşı, İlhan Uslu, Selçuk Eren, İsmet Demirel, kaptan Ömer Erdoğan ve çok sayıda davetli katıldı. SAĞLAM'A MESAJ
Gecede teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a Ünitimsah dernek yönetimi tarafından bronz bir dünya küresi armağan edildi. Üzerinde eski harflerle çeşitli figürler yer alan kürenin kaidesindeki, "Birlikte fethedeceğimiz çok yer, kazanacağımız daha nice zaferler var. Bir şehir takımını şampiyon yapan efsane hocamıza" ifadeleri dikkat çekti. ERTUĞRUL SAĞLAM: "TAKIMINIZA İNANIN"
Taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Ülkenin neresine gidersek gidelim bizi hiç yalnız bırakmadılar. Dünyanın bir ucuna gittik orada da yalnız bırakmadılar. Ünitimsahlı arkadaşlara da ayırca teşekkür etmek istiyorum. Onlar bizi her deplasmanda öncelikli karşıladılar. Takımlarına gönülden destek veren bir taraftarımız var. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için biz gerçekten çok şanslı olduğumuzu söylemek istiyorum" diye konuştu. "SİZLER ÇOK ŞANSLISINIZ"
Yeşil beyazlı taraftarların, başarıda istikrarı ilke edinmiş bir kulübün taraftarı olduklarını söyleyen Sağlam, "Sizler çok şanslısınız. Şampiyonluk görmeden yitirilen yürekleri anıyoruz. Birçoğunuzun ağabeyi, dedesi belki de takımlarına gönül verdiler ama şampiyonluk göremeden bu hayattan göçüp gittiler. Sizler şampiyonluğu gördünüz ve yaşadınız. Çok şanslısınız. Daha sonra üçüncülüğü yaşadık. Artık şunu bilmelisiniz ki, günlük başarılarla yetinmeyen, başarıda istikrarı kendisine ilke edinmiş bir kulübün taraftarısınız siz. "BU YIL DAHA İYİ GEÇECEK"
Taraftardan takıma inanmasını isteyen Sağlam, "Bundan sonrası için şunu istiyorum; takımınıza inanın, güvenin. Sonuna kadar yanında olun, destekleyin. Kaostan beslenmek isteyen gruplar var. Onlara prim vermeyin. Onlara yardım etmeyin. Sadece takımınıza inanın ve destekleyin. Bu takımın teknik direktörü olarak çocuklara sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Bu senenin geçtiğimiz sezondan daha iyi geçeceğine yürekten inanıyorum. İçimden geleni söylüyorum" şeklinde konuştu. "BÜTÜNLÜK OLUŞTURDUK"
Başarıları hep beraber yakaladıklarını sözlerine ekleyen Sağlam, "Şunu da çok iyi biliyorum. Şampiyon olduk, üçüncü olduk. Bunu hep beraber yaptık. Hep beraber bütünlük oluşturduk. Kimsenin yapamadığı işleri başardık. Bundan sonra da yapabiliriz. Yeter ki bu bütünlüğü bozmayalım. Aramıza birilerinin girmesine izin vermeyelim. Çok daha güzel günlerin daha yakın olduğunu söylemek istiyorum. Başka da Bursaspor yok. Herkes bundan önce ne yaptıysa şapkasını önüne koysun. Bundan sonra daha fazlasını yapmak için biraz daha hassas ve özverili olsun" dedi. İKİNCİ BAŞKAN RECEP BÖLÜKBAŞI: BİRAZ SABREDELİM
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ardından sözü alan İkinci Başkan Recep Bölükbaşı ise şunları söyledi: "Şu ana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bursa çok zor bir şehir. Çünkü futbolu çok iyi biliyorlar. Çok gelişmiş bir şehir. Biraz sabırsızız. Sabırla bekledik 48 yıl sonra şampiyon olduk. Bu başarı şehrin, tüm camianın bir eseridir. O mutlu sabırdan sonra şampiyon olduk. Bursaspor artık eski Bursaspor değil. Bursa da eski Bursa değil. Biraz sabırlı ve ümitli olursak o başarıların yanına birçok başarı ekleyeceğimizi ümit ediyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!