comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor, F.Bahçe maçı öncesi uyardı!

05 Mart 2013, Salı 14:49

Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe ile hafta sonu oynaycakları lig maçı öncesinde resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.

Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün Beşiktaş ile oynadıkları derbi maçının ardından Merkez Hakem Kurulu ile ilgili yaptığı açıklama ve istifa çağrısı üzerine sessizliğini bozdu. Yeşil-beyazlıların resmi internet sitesinde yapılan açıklamada hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya vurgu yapılarak, "MHK-Kulüpler-Medya üçgeninde bazı çevrelerce yaratılmaya çalışılan kaos ortamındaki gelişmeleri dikkatle takip ettiğimizi ve her hangi bir haksızlık halinde sesimizi daha da yükseltmekten çekinmeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşırız" denildi.

İşte Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklama...

"Son haftalarda yaşanan hakem hataları ve sonrasında oluşturulmaya çalışılan gündem nedeniyle bir değerlendirme zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Sürecin en başından bu yana tavrını net bir şekilde ortaya koyan bir kulüp olarak, ligde son viraja girilirken ve tansiyon yükselmeye başlamışken, futbol ailesinin bütün kişi ve kurumlarını daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bir hafta lehte, diğer hafta aleyhte yapılan hataların ardından tartışmayı medya üzerinden alevlendirerek, bir sonraki maçta avantaj elde etme çabası doğru bir yöntem değildir. Özellikle son iki sezon hakem hataları sonrası canı yanan kulüplerinin başında yer alan kulübümüzün tavrı nettir. Bursaspor'un hakem camiasından ve MHK'den tek beklentisi sadece ve sadece adil yönetim anlayışıdır. Bu doğrultuda hafta sonunda oynayacağımız karşılaşma başta olmak üzere lig sonuna kadarki bütün maçlarımızda gerek hakem atamaları konusunda gerek ise hakem kararlarının arkasında başka hesaplar görmek istemediğimiz belirtiyor, mücadelenin adil bir şekilde saha içinde başlayıp bitmesi gerekliliğini vurguluyoruz. MHK-Kulüpler-Medya üçgeninde bazı çevrelerce yaratılmaya çalışılan kaos ortamındaki gelişmeleri dikkatle takip ettiğimizi ve her hangi bir haksızlık halinde sesimizi daha da yükseltmekten çekinmeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşırız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!