comScore

Bursaspor Bursaspor

Tuncay Şanlı'nın galibiyet yorumu

03 Mart 2013, Pazar 20:19

Bursaspor'un Sivasspor'u mağlup ettiği karşılaşma sonrasında yeşil-beyazlı futbolcular galibiyeti değerlendirdi.

Bursasporlu İbrahim ve Şener galibiyet serisini yakalayarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Şener maç sonu yaptığı açıklamada "Çok iyi mücadele oldu. Sivas da iyi mücadele etti. Biz daha fazla istedik. Belli ettik. Pozisyonlara girdik. Hatadan gol attık. Öncesinde pozisyonlara girdik. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Futbolda bazen sıkıntılar oluyor. Pinto atamadı ama ona destek çıkıp telafi ettik" dedi. İbrahim Öztürk ise şöyle konuştu: "İki takım da kontrollü oynadı. Bizim için daha çok galip gelmek gerekiyordu. Rakiplerimiz birbirleriyle oynuyor. Galatasaray puan kaybetti. Gol yemediğimiz sürece atacağımızı biliyorduk. Kaçırdığımız penaltı, iki net pozisyon. Rakibin bu kadar istekli olması da önemli. Alt tarafta puanlar önemli. Konumları belli. Puan veya puanlar almak istiyorlardı. Bugün iyi mücadelemizin karşılığını aldık. Bu 3 puan bizi yukarılara taşımak için adım oldu." BURSASPORLU TUNCAY ŞANLI: "EVİMİZDE KAZANMALIYIZ"
Bursaspor'un tecrübeli ismi Tuncay Şanlı yeşil beyazlı formaya yakışan mücadeleyi sahaya yansıtmak istediğini söyledi. Bursaspor'un orta saha oyuncusu Tuncay Şanlı, şöyle dedi: "Zirveden kopmak istemiyorsak kendi evimizdeki maçları mutlaka kazanmalıyız. Maça iyi başladık. Penaltıyı atsaydık, çok farklı olurdu. Alt taraf ile üst taraf birbirine yakın. Yolumuza devam için kazanmalıydık. Tecrübeli takımız. Biraz da mücadele edince karşılığını alıyoruz. Bazen özgüven olduğu zaman takım içinde sadece bireysel değil, takım halinde mücadele edince iyi oluyor. Bu formaya yakışan mücadeleyi sahaya vermek istiyorum. Bizi izleyen taraftarları mutlu etme adına önemli galibiyetti." "MİLLİ TAKIM SÜREÇ YAŞIYOR"
Tuncay, milli takımla ilgili soruya ise, "Milli takım bir süreç yaşıyor. Hocalara ve oyunculara saygı duyup desteklemek gerekir. Bizler hemen her şeyin olmasını istiyoruz. Hem destek, hem saygı duymak önemli" cevabını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!