comScore

Bursaspor Bursaspor

Karaman'dan Pinto yorumu..

03 Mart 2013, Pazar 19:30

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçına ilişkin, ''Hiç pozisyon yokken Batalla, oyun zekasını, futbolculuğunu konuşturup bize 3 puanı getiren golü attı'' dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda çok net pozisyonlar bulduklarını belirterek, ''Soyunma odasına 2-0 önde girebilirdik. İkinci yarıda da kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Hiç pozisyon olmadan Batalla, oyun zekasını, futbolculuğunu konuşturup bize 3 puanı getiren golü attı. Önemli olan 3 puandı. Oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.

Karaman, gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları maçı kazanıp üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini dile getirdi.

Hikmet Karaman, taraftarların Pinto'ya gösterdiği tepkinin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
''Pinto'yu sahada arkadaşları desteklemeye çalıştı. Bir santrfor gol atamayınca güvenini kaybeder, bir an önce gol atmak için egoist olur. Penaltıyı da o yüzden atmak istedi. Bir ara Pinto'yu oyunda tutup çift santrfora dönmeyi düşündüm. Batalla golü attıktan sonra yanıma çağırıp sevincini Pinto ile paylaşmasını istedim. Ben Pinto'nun çok yakın bir zamanda patlama yapıp, taraftarlarca alkışlanacağına inanıyorum.''

Oyunculardan Basser ise maça çok iyi başladıklarını ancak kazandıkları penaltıyı kaçırmanın etkisiyle kötü oynadıklarını söyledi. Maçın ikinci yarısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Basser, aradıkları golü bulup sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Sakatlığıyla ilgili soru üzerine Basser, ''Ayağım burkuldu, önce kırıldı sandım. Soyunma odasında bandaj yapıldı. Yarın hastanede yapılacak muayeneden sonra durumum netlik kazanacak'' dedi.

Maurice Edu da son yenilgilerden sonra bu maçın kendileri için daha önemli hale geldiğine değinerek, ''Bugün herkes sahaya en iyisini yapmak için çıktı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!