comScore

Bursaspor Bursaspor

Fettah Can'dan Bursaspor'a özel marş

02 Mart 2013, Cumartesi 17:49

Bursalı şarkıcı ve söz yazarı Fettah Can, Bursaspor için hazırladığı marşı tamamladığını açıkladı.

Bursalı şarkıcı ve söz yazarı Fettah Can, Bursaspor'un 50'inci yılına özel olarak hazırladığı marşı tamamladığını söyledi. Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtlayan Fettah Can, sözü ve müziği kendisine ait olan marşın yıllarca keyifle söyleneceğini ifade etti. Bursaspor'un 50'inci yılına özel olarak hazırladığı marşın tamamlandığını ve stüdyo aşamısının sürdüğünü ifade eden Fettah Can yapılacak bir projeyle de çok şaşırtacağını söyledi. Fettah Can, "Bu ay içinde onu da tamamlayıp dinleyiciyle buluşturmak istiyorum. Çok şaşırtacağım. Enteresan bir proje olacak. Çok içime sindi. Çok da güzel oldu. Bursaspor varolduğu sürece o marş da devam edecek diye düşünüyorum" dedi.

"GAZA GETİRECEK"

Marşın enerjisinin çok yüksek olduğunu sözlerine ekleyen ünlü söz yazarı, "Enerjisi çok yüksek. Hepbir ağızdan keyifle söylenecek. Futbol tabiriyle 'gaza getirecek'. Futbolcuyu bile heyecanlandıracak. Enteresan bir şey oluyor. Bittiğinde çok mutlu olacağımız bir proje" dedi.

"MERAKLA BEKLİYORLAR"

Sözlerini henüz paylaşmayan ve 'İşin büyüsü bozulmasın' diyen Fettah Can, "Yönetici birkaç arkadaşımla paylaştım. Onlar da beğendi. Merakla bekliyorlar. İnşallah bu ay bitiririm. Stüdyo aşaması biraz uzun. Ciddi bir aranjman yapmak istiyorum. İnşallah bu ay sonunda dinlerler" şeklinde konuştu.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Bursa'da eski yaşadığı mahallede de maçlarla ilgili çok anısının olduğunu belirten Fettah Can şöyle devam etti: "Zafer Mahallesi'nde çok anım var. Ben de maçlara çok gittim. Onlarla maç izlemek biraz zor. Bazen maçın 2-1 bittiğini sanıp eve dönenler o heyecanla 1 golün ofsayt olduğunu bile fark etmiyor. Böyle çok arkadaşım var. Çünkü inanılmaz bir enerjiyle maçları izliyorlar. Marşı tribünden olan çocukluk arkadaşımla paylaştım çok beğendi. Hatta gözleri doldu diyebilirim. Çok etkilendi. İnşallah çok güzel olacak. Ben çok heyecanlıyım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!