comScore

Bursaspor Bursaspor

"Taraftar destek verirse şampiyon oluruz"

27 Şubat 2013, Çarşamba 13:45

Bursaspor'un devre arasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor'dan transfer ettiği Şener Özbayraklı iddialı konuştu, "Çok iyi kaynaşmış bir takıma sahibiz. Taraftar destek verirse şampiyon oluruz" dedi.

Antrenmandan önce açıklama yapan Şener Özbayraklı, teknik direktörleri Hikmet Karaman'ın hırsını sürekli kendilerine hissettirdiğini söyledi.

Bu hafta Ziraat Türkiye Kupası'ndan sonra yine sahalarında Sivasspor'la oynayacaklarını hatırlatan Şener, "Ligde yeniden çıkışa geçmek için galip gelmek istiyoruz" diye konuştu. Her teknik direktörün kendine göre özellikleri olduğuna dikkati çeken Şener, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Hikmet Karaman ve Ertuğrul Sağlam ayrı yapıya sahip teknik adamlar. Hikmet Karaman, hırslı bir yapıya sahip. Çalıştırdığı takımlarda başarılı oldu. İnşallah bizde iyi bir sezon yaşarız. Şu an takım olarak Hiukmet Karaman'a alışma sürecindeyiz. Taktik anlayışını çözmek için zaman gerekiyor. Hırslı bir yapıya sahip. Çalışmalarda bunu bize hissettiriyor. Antrenmanlarda sürekli uyarıyor. Pozisyonlardaki hatalarımızı gösteriyor. Takım olarak durumumuz iyi ve iyi çalışıyoruz. Bazı hatalarımız var. Çok çalışarak bunları en aza indirmek istiyoruz."

Takıma ikinci yarı başında geldiğini belirten Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Yerliler ve yabancılar birbirlerine çok iyi kaynaşmışlar. Benim hedefim Bursaspor forması ile şampiyonluk kazanmak. Bunu ilk geldiğim gün de söylemiştim. Puan farkı gerçekten kapanmayacak gibi değil. Takım olarak iyi hazırlanır, taraftarlarımızda bize destek verirse şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Biz onlarla birlikte şampiyon olacağız. Bizi bırakmasınlar."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!