comScore

Bursaspor Bursaspor

Karaman: Messi'ye yapın bakalım ne oluyor?

26 Şubat 2013, Salı 12:19

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında sorulara cevap verdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında maç görüntüsü üzerinden Gaziantepspor karşılaşmasının analizini yaptı, hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarını eleştirdi. A takım toplantı salonunda basın mensuplarına barkovizyondan Gaziantepspor-Bursaspor maçının görüntüsünü izleten ve maçın analizini yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman yapılan hataları ve olması gerekenleri gösterdi. "Çok önemli bir ligdeki puan açısından önemli 3 puanı kaybettik" diyen Karaman, "1 puan bile bugünkü ligdeki sıralamaya baktığınızda ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu demek oluyor ki kalan maçlarda lig ve bizim açımızdan sıralama her türlü değişebilir. Kalan maçlarımızda son derece dikkatli olup elimize jokerler almak zorundayız. Mağlubiyeti önce kendimde, daha sonra takım oyununda daha sonra da yan etkenlerde bulan kişiyim" dedi.

"GÖREVLERİNİ YAPMAK ZORUNDALAR"

Yenen ilk goldeki pozisyonu değerlendiren Karaman, "İlk yediğimiz golde demek ki ben de hatalıyım. O pozisyonu takıma defalarca çalıştırmak zorundayız. Göreve gelmeden önce bundan önceki maçları iyi analiz ettiğimizde kontrataktan ve dönen toplardan gol yemişiz. Türk futbolunda oyuncu arkadaşlar fazla sorumluluk almıyor. Oyuncular yüzde yüz görevlerini yapmak zorundalar" diye konuştu.
"MESSİ'YE YAPIN BAKALIM NE OLUYOR"

Kendilerine yapılan faülleri de görüntüde tek tek izleten Karaman, "Bazı dış faktörler var dedim size. Maçı izliyoruz. Cüneyt Çakır'ın Barcelona maçını da izledim. Sen bazı maçlarda ince görebiliyorsan buradakileri de görmen gerekir" dedi. Gaziantepsporlu Dorge ve Bekir Ozan'ın hareketlerini gösteren Karaman, "Messi'ye yapın bakalım bu faulü de ne yapıyorlar. Sen bunu görmüyorsan Edu'yu da atamazsın" dedi.

CÜNEYT ÇAKIR'A ELEŞTİRİ

"Biz o birinci golü yemeyeceğiz" diyen Karaman, "Fakat hakemin bazen maçın sonucunu etkileyecek durumları var. Futbol oynamak isteyen oyuncunuz var. Batalla'nın en büyük özelliği var. Karşısında da oynatmamak isteyen oyuncu olabilir. Son derece saygılıyız ama futbol kuralları içinde. Aynı oyuncu 13 bariz faül yapıp hala oyunda tutuyorsan Edu'ya kırmızı kart gösteriyorsan formsuzsun diyorum. Takımın bu tür olaylar karşısında hazır olmalarını sağlamam gerekiyor" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!