comScore

Bursaspor Bursaspor

Hikmet Karaman Bursaspor'a...

06 Şubat 2013, Çarşamba 17:49

Ertuğrul Sağlam'ın ayrılığının ardından teknik adam arayışlarına başlayan Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, Hikmet Karaman ile Marmaris'te biraraya geldi. LigTV'nin haberine göre Karaman'ın yeşil beyazlı ekip ile anlaştığı belirtildi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Gaziantepspor ile yollarını ayıran Hikmet Karaman bir araya gelmesi transfer dedikodularını hareketlendirdi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, geçtiğimiz gün Gaziantepspor ile yolları ayrılan teknik direktör Hikmet Karaman ile ''Yüzde 90 oranında anlaştıklarını'' bildirdi. DHA'nın haberine göre ise Gaziantepspor'dan ayrılan Hikmet Karaman Yazıcı ile Marmaris'te bir araya geldikleri belirtildi. İyi arkadaş oldukları bilinen ikilinin buluşması da Yazıcı'nın teknik adam, Karaman'ın ise takım çalıştırmaması nedeniyle "anlaşma zemini" olarak yorumlandı. Bursaspor'un teknik direktör aradığı bir dönemde bu görüşmenin olması konusunda Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada; "Ben Hikmet Karaman ile de görüşürüm, herkesle görüşürüm. İş bitme safhasına geldiğinde gerekli açıklama yapılır. Şu an herhangi bir anlaşma yok." dedi. AA'nın haberine göre ise Yazıcı, Karaman ile yüzde 90 oranında anlaştıklarını ifade etti. Netsel Marina içerisindeki Pine Apple Restaurant'ta yenen yemeğin ardından konakladıkları otele geçilirken, bu buluşma hakkında Hikmet Karaman herhangi bir açıklamada bulunmadı.

BURSASPOR YALANLAMIŞTI
Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın görevini bırakmasının ardından o dönem Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü yürüten Hikmet Karaman'ın adı ön plana çıkmış ancak bu iddialar yeşil beyazlı ekip tarafından yalanlanmıştı. İşte Bursaspor Kulübü'nün 5 Şubat tarihinde resmi internet sitesinden yaptığı o açıklama: "Çeşitli internet sitelerinde yer alan ve Gaziantepspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden sözleşmesini tek taraflı feshettiğini duyurduğu Teknik Direktör Hikmet Karaman ile görüştüğümüz ve anlaştığımıza ilişkin çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Daha öncede defalarca vurguladığımız gibi sözleşmesi devam eden ya da görevi başında bulunan bir Teknik Direktör ile anlaşmayı hiçbir zaman onaylamamız mümkün değildir. Ancak sözleşmesi sona ermiş ve herhangi bir takım çalıştırmayan her teknik adam Bursaspor'un tercihleri arasında yer alabilir. Dolayısıyla bugün itibariyle iddia edildiği gibi Teknik Direktör Hikmet Karaman ile Kulübümüz arasında bir anlaşma söz konusu değildir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!