comScore

Bursaspor Bursaspor

Sağlam'ın yerine Arjantinli ya da Brezilylı

04 Şubat 2013, Pazartesi 15:04

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bursaspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Yeşil-beyazlıların gündeminde Arjantin ve Brezilya'dan bazı teknik adamların olduğu belirtildi. Görüşmelerle ilgili isim verilmezken, temaslarda takımın Arjantinli futbolcusu Pablo Batalla'nın menajeri Suzan Naguf'un etkin rol oynadığı kaydedildi. Öte yandan yerli teknik adam olarak Hikmet Karaman'ın isminin gündemde olduğu ileri sürülürken, Karaman ise yaptığı açıklamada yeşil beyazlı kulüpten şu ana kadar gelen bir teklifin olmadığını ifade etti.

MENAJERLİK İÇİN SÜHA SİDAL
Bursaspor'da Adil Cenkçiler'in görevi bırakmasınının ardından genel menajerlik için bir dönem Kasımpaşaspor'da çalışan Süha Sidal'ın düşünüldüğü öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yaklaşık bir haftadır Bursa'da bulunan Başkan İbrahim Yazıcı'nın Pazar günü İstanbul'a gittiği ve Pazartesi günü ofisinde Süha Sidal ile görüşme yapacağı belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!