comScore

Bursaspor Bursaspor

Karaman'a teklif yapıldı mı?

31 Ocak 2013, Perşembe 15:00

Bursaspor, Gaziantepspor'un iddialarının aksine Teknik Direktör Hikmet Karaman ile transfer görüşmesi yapılmadığını açıkladı, kulüp ile temasa geçilmeden ve iddianın doğruluğu araştırılmadan kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği gerekçesiyle Gaziantepspor'u kınadı..

Bursaspor'un açıklaması, kulübün resmi internet sitesinde yer aldı. Açıklamada, Gaziantepspor'un iddialarının aksine teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra kesinlikle Hikmet Karaman ile bir transfer görüşmesi yapılmadığı, yeşil-beyazlı ekibin bugün ve gelecekte de daima etik değerleri daima gözeterek hareket edeceği belirtildi.

Açıklamada, şöyle devam edildi:
"Özellikle son dönemde, kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularımız Muhammed Demir ve Bekir Ozan'ın akıllarının çelinerek Gaziantepspor'a transferlerinin gerçekleştirilmiş olmasını ve bizim anlaştığımız Ankaragücü futbolcusu Turgut Doğan Şahin'i kaçırdıklarını hatırlarsak, bize bu konuda ahlak dersi vermeye kalkışanların, aslında kendilerinin davranışlarının etik olup olmadığı konusunu yeniden gözden geçirmeleri gerekmektedir. Dolayısıyla iddia edildiği gibi görevi başındaki bir teknik direktöre teklif götürmemiz asla söz konusu değildir. Gaziantepspor Kulübü'nün, bizimle temasa geçmeden ve bu bilginin doğruluğunu araştırmadan, başta kendi camiasını ve bütün spor kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş olmasını şiddetle kınıyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!