comScore

Bursaspor Bursaspor

Keita'dan sonra Bangura harekatı!

30 Ocak 2013, Çarşamba 17:45

Şanlıurfaspor, Keita transferinde olumsuz gelişmeler yaşanması üzerine Bursasporlu Teteh Bangura ile ilgilenmeye başladı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Yeşilliler, Keita transferinde yaşanan pürüzlerden dolayı Bursasporlu orta saha ve forvet mevkiinde forma giyebilen Teteh Bangura'yı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Yeşilli yönetim, bu transferi bitirmek için büyük çaba sarf ediyor. Transferin iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Bu arada geçen sezon Bursaspor'dan Ramazan Sal'ı Şanlıurfaspor'a kazandıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in, bu defa da Bangura transferinin Şanlıurfaspor'a gerçekleşmesi için devrede olduğu öğrenildi.

Sierra Leone'li Bangura'nın, Bursaspor'a 2.8 milyon € ücretle transfer olduğu ve bu transferin aynı zamanda Bursaspor tarihinin en pahalı transferi olduğu belirtiliyor.

Bu sezon 12 maçta Bursaspor forması giyen Bangura'nın bu sezon golü bulunmazken, geçen sezon ise 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

HABER: UĞUR BUDAK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!