comScore

Bursaspor Bursaspor

Ferdinand imzayı attı!

30 Ocak 2013, Çarşamba 16:19

Bursaspor'un yeni transferi Anton Ferdinand imza töreninde hafta sonu yeşil-beyazlı takımın Galatasaray ile oynayacağı maçta forma giymek istediğini söyledi.

Bursaspor, Queens Park Rangers'ın savunma oyuncusu AntonFerdinand'ı satış opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerinebağladı.

İLHAN USLU: "VAZGEÇİLMEZLERDEN OLACAKTIR"
ÖzlüceTesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Genel Sekreteri İlhanUslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Basın Sözcüsü Selçuk Erenkatıldı.

Nokta ve kaliteli transferleri takıma dahil ettikleriniifade eden Genel Sekreter İlhan Uslu, "İngiltere'den aldığımız üçüncüfutbolcumuz. Takımımızın vazgeçilmezlerimizden biri olacaktır. Enginbilgi ve tecrübesiyle Bursaspor'a çok şey katacağına inanıyorum. TeknikDirektör ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. TeknikDirektörümüzün ayrılacağından haberimiz yoktu. Ani gelişen bir olay.Öneriler çok. Telefonlar susmuyor. Herkes Bursaspor'a gelmek istiyor.Çalışma ortamının çok iyi olduğu kulüplerden birisi. Biz en doğrusunuyapmak istiyoruz. Vizyonumuza uygun teknik direktörü getirmek istiyoruz"diye konuştu.

ERKAN KAMAT: "BİRAZ SABIRLI OLALIM"
AntonFerdinand gibi bir oyuncuyu Bursaspor'a kazandırmaktan dolayı mutlulukduyduğunu ifade eden Erkan Kamat, "Bursaspor'umuza hayırlı olsun. AzizBehiç bu akşam İstanbul'da olacak. Türk statüsünde oynaması içingirişimlerde bulunacağız. Ailesi Kıbrıs Türk'ü. Kendisi önce Kıbrısvatandaşlığına geçmesi lazım. Bu 2 günlük süreç içinde bir takımplanlarımız var onları halletmeye çalışıyoruz. Teknik Direktör konusundada ciddi bir görüşme içindeyiz. Bizim için iyi olabilecek, faydalıolabilecek, önümüzdeki serüvende katkı koyabilecek hocayı getirmek içinmücadele ediyoruz. Herkesin rahat olması lazım. Biraz zaman verirsenizonun da en iyi şekilde üstesinden geleceğiz. İsimler üzerindedurmayalım, birkaç isim üzerinde çalışmalarımız var. İnşallah doğrukarar vereceğiz. Biraz sabırlı olalım" şeklinde konuştu.

FERDİNAND: "TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Anton Ferdinand şunları söyledi:

"Buradaolduğum için çok mutluyum. Londra'da doğdum büyüdüm ve birçok Türkarkadaşım oldu. Kültürü ve insanların yaşam tarzını biliyorum. Bunun dabana burada çok yardımcı olacağını düşünüyorum. O arkadaşlarıma da butransferden bahsettiğim zaman bana ilk söyledikleri şey taraftar oldu.Ben de onlarla buluşayı sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımlave teknik ekiple tanışmak için sabırsızlanıyorum"

AKLI GALATASARAY MAÇINDA
Galatasaraymaçında oynayabileceğini belirten Ferdinand, "Ben hazırım. Önemli birmaç olduğunu biliyoruz. Elimden geleni yapacağım. Türk ligi fantastik.Kaliteli isimlerin gelmesi önemli bir olay. Taraftarlar da kaliteliisimlerin ligde oynamasından mutludurlar. Ben de onlara karşı oynamakiçin sabırsızlanıyorum" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!