comScore

Bursaspor Bursaspor

Şankaya'dan Sağlam açıklaması!

29 Ocak 2013, Salı 16:45

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlük görevinden istifasıyla ilgili, ''Gitse bile ruhunun hala burada olduğuna inanıyorum ve umut ediyorum ki dinlendikten sonra tekrar görevinin yani Bursaspor'un başına geçecektir'' görüşünü iletti.

Şankaya, yazılı açıklamasında, Sağlam'ın kulübe gelişinde önemli rol oynadığını belirterek, ayrılışına da en çok üzülen kişilerden biri olduğunu ifade etti.

Bursa'ya ve kulübe yaşattığı başarılardan dolayı Sağlam'a teşekkür eden Şankaya, şunları kaydetti:
''Gitse bile ruhunun hala burada olduğuna inanıyorum ve umut ediyorum ki, dinlendikten sonra tekrar görevinin yani Bursaspor'un başına geçecektir. Kulübümüz sıkıntılı bir süreçten geçiyor olsa da ligdeki konumumuz kötü değil. Zirve yarışından kopmuş değiliz. Bu nedenle herkesin sağduyulu davranıp, Galatasaray ile Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada Atatürk Stadı'na gelmesini ve takımını desteklemesini temenni ediyorum. Verilecek tepkiler bilin ki, sadece ve sadece Bursaspor'a zarar verecektir. Taraftarımız şahıslarla Bursaspor'u karıştırmasın. Kulübüne küsmesin. Yönetimler, teknik adamlar ve futbolcular gelip geçicidir. Bursaspor kalıcıdır.''

Şankaya, şu anki yönetimin elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde ve kriz ortamından yeşil-beyazlı ekibi çıkartacak tecrübede olduğunu vurgulayarak, ''Teknik adam konusunda da en doğru kararı vereceklerdir. Beklentim, bilmediğimiz, tanımadığımız birini getirmek yerine, kendi evlatlarımıza görevi verip, sahip çıkmaktır. Camiamızın da Ertuğrul Sağlam gibi başarılı bir teknik direktörden sonra kendi evlatlarını daha çabuk benimseyeceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!