comScore

Bursaspor Bursaspor

Kazım Türkiye'ye dönüyor

29 Ocak 2013, Salı 09:31

Ligde istediği istikrarı bir türlü yakalayamayan ve son olarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasıyla sarsılan Bursaspor, transferde iki önemli ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Bursaspor'da dış ilişkilerden sorumlu asbaşkan İrfan Koç, şu anda Blackburn Rovers'ta forma giyen Colin Kazım Richards ve QPR'nin başarılı defans oyuncusu Anton Ferdinand ile her konuda anlaştı. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Colin Kazım için sarı kırmızılı ekibe 600 bin Euro teklif eden Bursaspor, başarılı oyuncuyla 1,2 milyon Euro karşılığında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Rio Ferdinand'ın kardeşinde işlem tamam

Bursaspor, Manchester United'ın efsane oyuncusu Rio Ferdinand'ın kardeşi olan ve QPR'de top koşturan Anton Ferdinand'ın transferini bitirdi. Bonservisi için 2,5 milyon Pound isteyen İngiliz kulübünden indirim isteyen Bursaspor olumlu yanıt alamadığı için Ferdinand'ı kiralama yoluna gitti.
Menajeri de doğruladı

Colin Kazım'ın menajerliğini yapan Neil Fewings ve asistanı Muzzi Özcan yarın sabah Bursaspor ile görüşmek için İstanbul'a hareket edecek. Başarılı oyuncunun asistanı Muzzi Özcan, “Bursaspor ile her konuda anlaştık. Çarşamba günü Colin'in imza atmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.  Özcan, aynı menajerlik şirketine bağlı olan Ferdinand'ın transferinde de her konuda anlaşıldığının altını çizdi.

Ferdinand'ı yakından tanıyoruz
Başarılı defans oyuncusu Anton Ferdinand'ı birçok futbol sever John Terry ile yaşadığı ırkçı söylemlerle tanıdı. Ferdinand, Terry'nin kendisine ırkçılık yaptığını iddia ederek davacı olmuş, haftalarca İngiliz basınında manşetlerden inmemişti.

Çifte imza

Şu anda Bursa'da bulunan Anton Ferdinand'ın Çarşamba günü Kazım ile birlikte basının karşısında imza atması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!