comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da Sağlam şoku! İstifa etti!

29 Ocak 2013, Salı 05:15

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda hafta içi Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen, dün de Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-1'lik skorla boyun eğen Bursaspor'da, akşam saatlerinde istifa sürprizi yaşandı..

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifasını, yönetim kuruluna sunduğu öğrenildi.

Klüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre akşam yapılan antrenmana çıkmayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetim kuruluyla görüşerek istifa kararını bildirdi.
Bu arada, Bursasporlu yöneticilerle Sağlam arasındaki görüşmeler sürüyor.

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından bir grup Bursaspor taraftarı, dün akşam Özlüce Tesisleri'ne gelerek, yönetim, teknik heyet ve futbolculara tepki göstermişti.

Yazıcı'nın açıklamaları
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa kararıyla ilgili ''Bazı sözlü şeyler olmuş, yarın bu konuyu kendisiyle görüşeceğiz'' dedi.

Yazıcı, yaptığı açıklamada, Sağlam'ın istifasına ilişkin henüz kendisine ulaşmış resmi bir yazı bulunmadığını belirtti.

Konuyu yarın kapsamlı bir şekilde ele alacaklarını ifade eden Yazıcı, ''Bazı sözlü şeyler olmuş, yarın bu konuyu kendisiyle görüşeceğiz. Yarın gerekli açıklama yapılır'' diye konuştu.

Sağlam'dan basın toplantısı
İstifa kararı alan Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam'ın yarın öğle saatlerinde basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre, bu akşam yöneticilere istifa kararını açıklayan Sağlam, yarın Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşecek, daha sonra da basın toplantısı düzenleyecek. Yazıcı ile Sağlam'ın görüşmesi, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşecek.

Bu arada, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 29 Ocak'ta deplasmanda Tabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor'un, yarın Trabzon'a gideceği, takımın başında da yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun yer alacağı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!