comScore

Bursaspor Bursaspor

N'Diaye'nin yerine Dias!

09 Ocak 2013, Çarşamba 14:45

Alfred N'Diaye Sunderland'e satmak üzere olan Bursaspor'a Porto'da forma giyen 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza Dias'ın önerildiği belirtildi..

Emre KOŞAK/DHA

Bursaspor'da başarılı orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye Sunderland'e transferi öncesi sağlık kontrolü için İngiltere'ye gitti. Transferine kesin gözüyle bakılan ancak Sunderland'in teminatı henüz yatırmadığı için resmi açıklama yapılmayan N'Diaye'nin boşluğunu doldurmak için yeşil beyazlı yönetim de harekete geçti. Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'a, Porto'nun 23 yaşındaki ön liberosu Josef de Souza Dias'ın önerildi. Geçtiğimiz sezon Gremio'ya kiralanan Souza'nın Porto kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Souza, Gremio'da 33 maçta 2 bin 732 dakika forma giydi ve 2 gol kaydetti.

BATALLA İÇİN GÖRÜŞME
Öte yandan Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın 2014'te bitecek sözleşmesinin uzatılması için menajeri Suzan Naguf Bursa'ya davet edildi.
Dün gece geç saatlerde Bursa'ya gelen ve Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşen Naguf'un sözleşme uzatma teklifinin detaylarını konuştuğu, orta saha takviyesi için de birkaç futbolcuyu önerdiği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!