comScore

Bursaspor Bursaspor

"Husumet sadece Orman'la çözülmez"

09 Ocak 2013, Çarşamba 14:15

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın önümüzdeki hafta Bursa'da yapacağı ziyaret öncesi bir araya gelen yeşil beyazlı kulübün taraftar temsilcileri ve tribün liderleri düşüncelerini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, pazartesi günü Bursa'ya gelerek Vali Şahabettin Harput, iş adamları ve bazı taraftar gruplarıyla bir araya gelecek. Bursa'da Türkiye Futbol Adamları Derneği'nin düzenleyeceği panele de katılacak olan Orman, iki taraftar grubunun arasında süren husumeti bitirmek istiyor.

Bugün, Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi'nin gerçekleştirdiği toplantıda Bursaspor taraftar dernekleri ve tribün liderleri de Başkan Orman'ın ziyareti öncesi düşüncelerini açıkladı. Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şube Başkanı Adem Vural, panele katılacak Fikret Orman'ın samimi şekilde iki kulüp taraftarı arasındaki husumeti bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş tarafından bir zeytin dalı uzatıldığını belirten Vural, taraftar temsilcilerinin bu konudaki görüşlerini almak istediklerini dile getirdi.

Taraftar temsilcileri ise Başkan Fikret Orman'ın panele katılmasına karşı olmadıklarını ancak aradaki husumetin sadece Orman'ın çabasıyla sona eremeyeceğini belirtti.

Temsilciler, Beşiktaş taraftarlarının da bu konudaki düşüncelerinin önemli olduğunu ifade ederek, sorumluluk sahibi olan diğer kişilerin de adım atması gerektiğini, tabanın düşüncelerinin önemli olduğunu vurguladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!