comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'un yeni transferleri sabırsız!

08 Ocak 2013, Salı 19:49

Bursaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden Şener Özbayraklı ve Onur Akbay, transfer süreçlerini ve yeni takımlarındaki hedeflerini anlattı.

Bursaspor'un kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı ve Onur Akbay transfer sürecini ve hedeflerini açıkladı. Kulübün televizyonuna açıklamada bulunan Şener ve Onur taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlandıklarını belirtti. ŞENER ÖZBAYRAKLI: SAĞLAM'IN BENİ İSTEMESİ YETTİ Bugsaşspor'dan Bursaspor'a transfer olan Şener Özbayraklı, Ertuğrul Sağlam ile çalışmanın ayrıcalıklı olduğunu dile getirdi. Transferdeki en büyük etkenin Sağlam olduğunu ifade eden Şener, "Ertuğrul hocamın da beni istemesi yetti. Ondan sonra fazla tercih hakkım yoktu. Bursaspor 5 büyükten beri. Fazla düşünmedim. Ertuğrul Sağlam ile çok fazla çalışmak istiyordum. İstediğim bir kulüp. En azından kafam rahat. Ailem burada. En büyük faktörlerden biri de ailem. 5 yıldır gurbetteydim. Benim için iyi oldu. Uzun bir süre oldu. Bir anlamda evime döndüm diyebilirim" diye konuştu. HEMEN ADAPTE OLDUK Uyum sorunu yaşamadıklarını ve takıma hemen adapte olduklarını ifade eden Şener, "Takıma hemen adapte olduk. Arkadaşlarımız sıcak karşıladılar. Sıkıntımız yok. 2 yıldır oynadığım Bekir Sevgi vardı. Ferhat Kiraz, Musa Çağıran var. Onları daha önce tanıyordum. Transfer sürecinde Bekir ile görüşüyorduk. Takımla ilgili bilgi alıyordum. Olumlu şekilde geliştiği için kafamda hiç soru işareti kalmadan geldim" dedi. KALICI OLMAK İSTİYORUM Bursaspor'da kalıcı olmak istediğini sözlerine ekleyen Şener Özbayraklı, "Bursaspor'da kalıcı olmak istiyorum. İlk lig tecrübem. Sonraki hedefim de A milli takım. Buradan milli takıma gitmek istiyorum. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Çok maçını izliyordum. Taraftar çok farklı. Ben onları bekliyorum onlar da beni beklesin" diye konuştu. ONUR: "FORMAYI ALMAK İSTİYORUM"

Bursaspor'un Karşıyaka'dan kadrosuna kattığı yetenekli savunma oyuncusu Onur Akbay ise takımda yabancılık çekmediğini söyledi. Onur şöyle konuştu: "Hiç yabancılık çekmedim. Sıcak bir karşılama oldu. Daha önceden de tanıştığım arkadaşlarım da vardı. İzmir'de iyi bir sezon geçirdiğim için buraya transfer oldum. Öncelikle kendimi kabul ettirmek istiyorum. Umarım bunu en kısa sürede yaparım. Hedefim formayı almak. Ben iyi bir taraftar topluluğundan geldim. Karşıyaka'yı herkes biliyor. Burayı da dünya çapında herkes biliyor. Taraftar futbolcuyu motive eder. Bursaspor şampiyonluğu olan bir takım. Son yıllarda ligde kendisini kabul ettiren bir kulüp haline geldi. Bursaspor'un şampiyonluğu diğer kulüpleri de heyecanlandırdı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!