comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor N'Diaye'nin halefini buldu

08 Ocak 2013, Salı 15:46

Bursaspor'un, Gaziantepspor'un genç orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan'ı transfer etmek için girişimde bulunduğu öğrenildi.

N'Diaye'yi, İngiliz ekibi Sunderland'a vermeye hazırlanan yeşil-beyazlı kulüp, orta alanda oluşabilecek açığı kapatmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Transfer çalışmaları çerçevesinde Bursaspor'un, Yasin Pehlivan için Gaziantepspor'a teklifte bulunduğu belirtildi.İkinci yarıda hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı olmak isteyen Bursaspor'un bir Güney Amerikalı oyuncuyu da renklerine katmak istediği öğrenildi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, “Yabancı oyuncu almayacağız, 2 yerli oyuncu transfer edeceğiz” açıklamasına karşın N'Diaye'nin büyük olasılıkla İngiliz Sunderland kulübüne gidecek olması nedeniyle yabancı oyuncu takviyesine hazırlanan yeşil-beyazlı kulübün, bir Güney Amerikalı futbolcuyu Bursa'ya davet ettiği bildirildi. Davet edilen Güney Amerikalı oyuncunun, birkaç gün içinde Bursa'da olmasının beklendiği kaydedildi. Bursaspor'un kadrosunda Güney Amerika'dan Arjantinli Batalla, Belluschi, Şilili Pinto ile Brezilya asıllı Türk vatandaşı Gökçek Vederson bulunuyor.

ŞARTLARIN YERİNE GELMESİ BEKLENİYOR
Öte yandan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, N'Diaye'nin Sunderland'e transferi hakkında yaptığı açıklamalarda şartların yerine gelmesini beklediklerini söyledi.Yazıcı, Sunderlend ile N'Diaye'nin transferi ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledikten sonra gelen “N'Diaye için İngiliz kulübünden banka teminatı mı bekleniyor?” sorusuna, “N'Diaye'nin Sunderland'a transferi şartlar yerine gelirse gerçekleşecek. Sadece o değil bazı diğer şartların da yerine gelmesi lazım” yanıtını verdi. Ozan İpek'e antrenmanlara çıkmadığı için verilen para cezasına da değinen Yazıcı, “Oyuncuların sözleşmelerinde ceza şartları var. Ozan'a da bu şartlar çerçevesinde ceza verildi ve bu ceza kendisine iletildi” değerlendirmesinde bulundu.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!