comScore

Bursaspor Bursaspor

B planı Lawal

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Bursaspor'un, Sunderland ile anlaşması gündemde olan N'Diaye'nin yerini doldurmak için Adana Demirspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Raheem Lawal ile ilgilendiği öne sürüldü.

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland Alfred N'Diaye'nin bonservisi konusunda Bursaspor ile 4.7 milyon Euro'ya anlaşmaya vardı. İngiliz kulübünden istenen banka teminatının Bursaspor Kulübü'ne ulaşmasının ardından, transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.
 
Bir süredir Fransız futbolcu Alfred N'Diaye ile ilgilenen Sunderland'in Bursaspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. 4 gün süren pazarlıkların bugün geç saatlerde son bulduğu ve Bursaspor'un İngiliz kulübüyle tüm şartlarda anlaştığı, N'Diaye için yeşil beyazlıların 4.7 milyon Euro bonservis bedeli alacağı öğrenildi. Bugünkü antrenmana çıkmayan 22 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi. Bazı futbolcular da sosyal paylaşım sitesi twitterdaki sayfalarından N'Diaye'ye mesaj yazdı. Genç savunma oyuncusu Taha Can'ın sayfasından, "Unutulmayacaksın örnek insan Alfred N'Diaye" yazması dikkat çekti.
 
BİRÇOK SÜPER LİG EKİBİ PEŞİNDE...
 
Öte yandan Bursaspor'un N'Diaye'nin yerini doldurmak için Adana Demirspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Raheem Lawal ile ilgilendiği ve temaslara başladığı öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün Adana temsilcisine 2014 yılında sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için 750 bin Euro teklifte bulunduğu, görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Başarılı oyuncunun adı daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Mersin İdman Yurdu ile de anılmıştı.
 
sondakika.com

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!