comScore

Bursaspor Bursaspor

Ozan'a rekor ceza!

08 Ocak 2013, Salı 11:00

Bursaspor'da kadro dışı kalan ve Antalya'da çalışmalarına özel bir antrenör eşliğinde sürdüren Ozan İpek'e 1 milyon 760 bin TL ceza kesildiği öğrenildi.

Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda kadro dışı bırakılan Ozan İpek, Bursa'daki antrenman programını yeterli görmediği için aldığı rapor doğrultusunda çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Kadro dışı bırakılan ve 200 bin TL para cezası kesilen yetenekli futbolcuya, Bursa'da idmanlara çıkmadığı noter tarafından tespit ettirildiği belirtildi.

Ozan'a; idmanlara çıkmadığı ve izinsiz basın mensuplarına açıklama yaptığı gerekçesiyle toplamda 1 milyon 760 bin TL ceza kesildiği öğrenildi. Kasımpaşa'ya transferi yeşil beyazlı kulübün şartlarının kabul edilmemesi nedeniyle son anda olumsuz sonuçlanan Ozan'ın bu hafta içinde Bursa'ya gelerek çalışmalarına altyapı tesislerinde devam edeceği belirtildi.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selçuk Eren ise kadro dışı bırakılan ve kendisinden kulüp bulması istenen Ozan İpek'e antrenman programı verdiklerini ancak futbolcunun bu programa uymadığının noter kanalıyla tespit edildiğini söyleyerek, bunun üzerine Ozan'a para cezası verdiklerini belirtti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!