Futbolu bırakan Sebastien Frey'e fesih anlaşmasından doğan ödemenin zamanında yapılmadığı için UEFA Bursaspor'a yazı gönderdi.
FutbolArena - Maddi sıkıntıyı bir türlü aşamayan
Bursaspor'da
Sebastien Frey krizi yaşanıyor. Sözleşmesi geçen sezon 850 bin Euro karşılığında sezon feshedilen Fransız eldiven Recep Bölükbaşı yönetimi döneminde alacaklarının zamanında ödenmemesi üzerine UEFA'ya başvurdu. Sebastien Frey Bursaspor'dan yıllık 1 milyon 700 bin Euro kazanıyordu.
UEFA, Bursaspor'a ceza mı verecek?
UEFA yeşil beyazlı kulübe bu konuda bir uyarı yazısı gönderdi. UEFA'dan gönderilen yazıda paranın tamamının ödenmesi istendi. Şartlar yerine getirilmezse Bursaspor yeni bir cezayla karşı karşıya. Sebastien Frey'le Bursaspor arasında yapılan anlaşmada ‘2 ay para ödenmediği takdirde anlaşma bozulur ve paranın tamamı ödenir maddesi' bulunuyor.
22372-video
ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!