comScore

Bursaspor Bursaspor

Eskişehirspor 2-3 Bursaspor

28 Ocak 2016, Perşembe 20:38
Eskişehirspor 2-3 Bursaspor

Türkiye Kupası maçında Eskişehirspor sahasında ağırladığı Bursaspor'a 2-3 yenildi ve kupadan elendi. Maçın özeti ve golleri bu haberimizde...

FutbolArena - Türkiye Kupası B grubu son maçında Eskişehirspor, Bursaspor'a 2-3 yenildi. Stat elektiriklerinin kesilmesi nedeniyle yaklaşık 15 dakika yarıda kalan maç gecikmeli olarak tamamlandı ve Eskişehirspor grubu 3. olarak tamamlayıp elendi. 


Tepecik Belediyespor son 16 turunda! Bursaspor tulum çıkardı! 


Eskişehirspor, Bursaspor karşısında, sahasında 1 puan alsa grubu 2. tamamlayıp bir üst tura yükselecekti ancak maç 2-3 Bursaspor galibiyetiyle tamamlandı. Eskişehirspor 7 puanda kalırken, Eskişehirspor'la aynı puana sahip Tepecik Belediyespor, ikili averajda rakibine karşı üstün olduğu için 2. sırayı aldı ve son 16 turunda Medipol Başakşehir ile eşleşti.

Bursaspor ise grupta oynadığı 6 maçı da kazanarak 18 puanla grup lideri oldu ve son 16 turunda A grubu 2.'si Amedspor ile karşılaşacak. 


Eskişehirspor - Bursaspor maçı özeti ve golleri: (Eskişehirspor - Bursaspor maçı kaç kaç? Maç sonucu?)

Maçın 37. dakikasında Anel Hadzic'in ara pasında savunmanın arkasına sarkan Ömer Faruk Canbirdi Eskişehirspor'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 50. dakikada ise Bursaspor'un ortasaha oyuncusu Bakaye Traore maça eşitliği getirdi. 69. dakikada Bursaspor'da savunma arkasına sarkan 18 yaşındaki genç golcü Kubilay Kanatsızkuş kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve maç 1-2'ye geldi. 88. dakikada Dany'nin yaptığı penaltıyı ağlara gönderen Kamil Ahmet Çörekçi maça tekrar eşitliği getirdi. Bu golden bir dakika sonra ise Tom de Sutter kale sahası önünde oluşan karambolü değerlendirdi ve Bursaspor'u bir kez daha öne geçirerek mücadelenin son golünü kaydetmiş oldu. 

Hamza Hamzaoğlu'nun geri dönüşleri! 


Galatasaray'da 52 resmi maça çıkan Hamza Hamzaoğlu 10 kez geri dönüşe imza atarken, Bursaspor ile çıktığı 8. maçta 4. kez geri dönüşe imza attı. Bursaspor 8 maçın 4'ünde yenik duruma düştüğü maçı kazanmayı başardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!