comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'dan sert açıklama! 'İstifa etmek ihanet etmektir'

12 Aralık 2015, Cumartesi 15:38
Bursaspor'dan sert açıklama! 'İstifa etmek ihanet etmektir'

Bursaspor Yönetim Kurulu çok sert bir açıklama yaptı.

FutbolArena - Süper Lig'de sahasında Osmanlıspor'a 4-0 mağlup olan Bursaspor'da taraftarlar yönetimi istifaya davet etmişti. Yeşil beyazlı yönetim yaptığı açıklamayla istifa etmeyeceklerini açıkladı.

İşte Bursaspor'un açıklaması;
Yönetimi istifaya davet etmek demokratik bir tepkidir ama, kulübü temsil eden başkana, yönetime, hocaya veya oyuncuya hakaret etmek, küfretmek, kulübümüzü itibarsızlaştırmak ve kamuoyu nezdinde küçük düşürmek demektir.
 
Yönetimimize hiç bir belge olmadan iftira atanlarla, hem bu dünyada hem de öbür dünyada hesaplaşmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.
 
Bir Bursasporlu, Bursaspor'u temsil eden her değere görevi başındayken sahip çıkar ve günü geldiğinde hesabını da sorar.
 
Ancak maalesef, Bursaspor'a hizmeti geçmiş ya da hizmet etmek isteyenlerin de aralarında bulunduğu bir grubun sistematik olarak, takımın başarısızlığını bahane etmek suretiyle kaosu beslemesi ve sosyal medyayı manipüle ederek olayı şiddet noktasına kadar tırmandırmaya çalışması son derece üzücüdür.
 
Bizler amacı ve hesabı sadece Bursaspor olanların protesto hakkını demokratik bir şekilde kullandıklarını görüyor ve Bursaspor'u yürekten sevdikleri için bizim gibi sabaha kadar gözlerini kırpmadıklarını düşünüyoruz. Ancak başarısızlığın büyümesi için ellerini ovuşturanların ise amaçlarına yaklaştıklarını zannederek dün geceyi çok rahat geçirdiklerinden eminiz.
 
Kulübü kongreye götürmek isteyenlere verilecek tek cevabımız şudur; Amaçlarınıza ulaşamayacaksınız. İstifa etmek, Bursaspor'a ihanet etmek demektir. Bursaspor'u, hem de şu kritik dönemde kongre sürecine sokmak, işleri zorlaştırmaktan başka bir anlam ifade etmeyecektir.
 
Bursaspor'u kimin, ne süreyle yöneteceğine sadece Bursaspor'un Genel Kurul'u karar verir ve genel kurulun bize emanet ettiği bu kulübü, gerek saha içinde gerekse saha dışında hakettiği en iyi yere taşıyana dek mücadelemiz devam edecektir.
 
Saha içinde ve dışındaki rakiplerimizle mücadele ederken, Bursasporumuzun, gönülden Bursasporlular'ın desteğine dünden daha çok ihtiyacı olduğunu, onların da farkettiği kanaatindeyiz.
 
Zor günleri sağduyu sahibi olan ve Bursaspor'un menfaatinden başka bir düşüncesi olmayanlarla birlikte hareket ederek, daha kolay ve daha kısa sürede aşacağımız bir gerçektir.
 
Son kongreyi kaybetmiş olmanın öfkesiyle, daha sezonun ilk gününden itibaren başta teknik direktörü, sonra da yönetimi hedef tahtasına koyup, yeni bir kongre hayali kuranlar, tribündeki ve sosyal medyadaki bir grup yandaşı provake ederek takımı demoralize etmeyi başarmış olsalar da, biz yönetim olarak onların nihai hedefi olan Bursaspor'u karıştırma ve geleceğini karartma hayallerine ulaşmalarına izin vermeyeceğiz.
 
Kaostan beslenenler amacına ulaşsın diye görevden kaçmayacağımızı, aksine sonuna kadar mücadelemizi sürdürmeye kararlı olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bursasporumuzun bu zor günleri atlatması için, armasına, rengine ve tarihine sevdalı taraftarımızla elele vererek, aydınlığa çıkacağımıza olan inancımız tamdır.
 
Ayrıca aldığımız radikal kararları, en kısa sürede Bursaspor kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirir, saygılar sunarız.
 
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!